Snake99 Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 Zdarec! Je tu nekdo,kdo by zaparil co-op po live? Jsem novacek!!!!!!! Od patku bych mel mit gold ucet8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Já bych klidně dal, GT viz. podpis btw je to H.A.W.X. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Já bych dal, kdybych to mohl stáhnout .. u PCmakera jsem si to prosil jak blbec, a když to tam dal, tak jsem byl na dovče, a ten tejden to muselstáhnout... kdyby to někdo sehnal na Share-Rapidu normál pro nejnovější Firmware, tak bych si s váma dal do třech hodin taky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Zkus se mrknout tady na fora,nebo na tl,snad najdes,nebo rekni pcmakerovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.