Typan Cz Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 Cus, mam tenhle program a potreboval bych vedet, jak se da udelat, aby se ten vocas co tam je zvednul :) dík za všecky odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 no driv sem to mel a umel sem v tom dost skus konkretne pospsat co chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 JJ já taky dělal wrestling a taky jackass a ruzný voloviny ... asi ho zase stáhnu ... a newíte co je v té full verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 přesněji chci, aby se ten paňďulák co leží na zemi popř. po pádu z něčeho zvednul zase na nohy a moh zase dělat třeba jinou animaci atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 já si stáh learning edition a s tim vstáváním, jestli treba bys ses mi nekouk na Youtubko a neposlal link s videem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=mX03Ee4fNYg :) by ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 to je super, ale porad si mi neodpovedel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 no udelas to tak ze dolu kliknes pravym a das add animation nebo tak neco ... pak si najdes neco jako get up fast back ... mozna bych ti udelal tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Září 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 to by bylo super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.