Spoon Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Zdar uvazuju ze si poridim jednu z techto vecicek a vubec nevim kterou kazdy rika neco jineho libi se mi oboji,uz me nebavi cist vsude recenze atd tak jesli nekdo mel oboji a poradi mi co vybrat? v cem je ktera vec lepsi v cem horsi co na tom jde nejde atd? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 iPhone vlastním, sem spokojenej, i když má svoje muchy, nejak mu chybí využitelnost BT, málo mu řve reprák, podle využívání se vybíjí baterka atp. nadruhou stranu, je to "hračka" :D bezproblémový wifi, parádní hry... 5800 dobrý využití hudby, neměl sem ho, ale kámoš ho má, říká že je spokojenej, no já nevím sem fanoušek applu :) ještě k tomu iPhone, přidávání hudby, videa atp. přez iTunes, registrace appstore ... taky nic moc ale chytrej člověk si s tím poradí :) ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 iPhone vlastním, sem spokojenej, i když má svoje muchy, nejak mu chybí využitelnost BT, málo mu řve reprák, podle využívání se vybíjí baterka atp. nadruhou stranu, je to "hračka" :D bezproblémový wifi, parádní hry...5800 dobrý využití hudby, neměl sem ho, ale kámoš ho má, říká že je spokojenej, no já nevím sem fanoušek applu :) ještě k tomu iPhone, přidávání hudby, videa atp. přez iTunes, registrace appstore ... taky nic moc ale chytrej člověk si s tím poradí :) ;) a jde na naky z tehlech vecicek stahovat filmy,hudbu primo z netu do toho mobilu a icq ti na tom jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Pokud chces jednoduchost, rychlost a hry, tak jednoznacne iPhone. Pokud chces lepsi fotak, Symbian, HW tlacitka a nemusis iTunes, tak asi 5800. Ja osobne bych sel do iPhone, ma super prohlizec a iTunes mam rad. Naopak na 5800 mne nic moc nenadchlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 na iPhone mi jede ICQ, Skype uplne na pohodu, pokud na iphone udelas JB tak ti jdnou vsechny hry bez problémů a videa sezenes bud tady nebo si prekonvertujes :) jj, souhlasim s anonymousem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenochod Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 iPhone má brácha a tak bych do něj šel asi taky. I když má těch svejch much dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 iPhone má brácha a tak bych do něj šel asi taky. I když má těch svejch much dost muzes mi naky napsat?:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 najlepsie je ist do obchodu alebo k operatorovi a skusist si oba mobily ako sa ovladaju... 5800 ma iny typ displeja a preto myslim ze ovladanie bude dost zle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 17, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 - Neumí posílat soubory přes bluetooth - Někomu vadí iTunes - mě vyhovuje - Videohovory - MMS Některé tyto funkce se dají napravit JailBrakem. Tím iPhone nijak neodsuzuju, ba naopak - je to super věc a každej se jí snaží následovat. Jednoduchost, krása :love: Pokud máš finance na iPhone, tak jednoznačně kup ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 MMS se dají posílat pomocí apps ktery se daj stahnout, teda aspon myslim abych nevykladal blbosti ted si nejsem jistej... :-X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 - Neumí posílat soubory přes bluetooth- Někomu vadí iTunes - mě vyhovuje - Videohovory - MMS Tím iPhone nijak neodsuzuju, ba naopak - je to super věc a každej se jí snaží následovat. Jednoduchost, krása :love: Pokud máš finance na iPhone, tak jednoznačně kup ;) OS 3.0 jiz MMS umoznuje. Videohovory neumi, pravda - kdo je ale kdy pouzil :) A na BT je v cydii iBluetooth, ktery umozuje jak posilani, tak prijimani souboru po BT.. A JB je free a muze si ho kazdy udelat doma sam - takze toto bych jako minus nevidel. :) EDIT: Jo, nokia ma "tlakovy" displej, takze je treba po nem jezdit tvrdym predmetem (nehtem) a bez stylusu se prakticky neobejdes - a samozrejme nema multitouch. Kdezto iPhone je naopak na dotek/kontakt, takze tam netlacis, ale pouze jezdis prstem (ne nehtem) a stylus ani pouzit nejde a je vicedotekovy (multitouch)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Ja mam 5800 a max.spkojenost,Iphona sem mel pujcenyho od strejdy(ten sam je snim nespokojeneja vzal si knemu LG KM900 arenu..nehraje hry atp..:) ) a zas tak me nenadchl,na me je moc velky...symbian 5 rady pracuje krasne,super aplikace..ale pokud chces "hry" tak jdi asi do iphone,pokud je ozelis vem 5800....ten foun miluju:wohow:jedina nevyhoda: plasty,ale ty josu zase na to co zname od nokie skutecne docela dost dobre8),ale pokud chces trosku pracovni stroj tak symbian je otevrenej OS takze o aplikace neni nouze,samozrejme po jailbreaku u Iphone take ne no,ale porad u me jasne vyhrava 58008) to myschoo: displej je resen jinak,pravda,ale dost kvalitne,reakce okamzite,silene pohodlne psani,po tom co sem drzel iphone v ruce a psal snim si dovolim tvrdit,ze ma nokie presnejsi dotyky,psani mi proste o dost vice sedi na 5800,mel bys to zkusit v obchode :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Všechnoje to jenom o zvyku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 myslim ze muzete lock asi jsem se rozhodl pro Iphone po JL to nebude spatny a tema prstama to bude lepsi,i os se mi u Iphonu asi libi vice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 reknu ti jen jeste jedine..kdyz si se ptal na ICQ..pozor..budes muset to ICQ mit PORAD zaple..nemuzes treba si to zapnout na pozadi a delat neco jineho..musis to okno mit PORAD otevrene jinak jsi offline..a kdyz znova otevres tak se to musi znova prihlasovat..celkem otrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Hloupost :roll: S OS 3.0 a Push Notifications už toto neplatí... A navíc ani předtim to tak nebylo s Backgrounderem, Cydia aplikací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 kdyz nekdo nema jailbreaik tak cydii nema..a kazdy nechce jailbreak delat.. muzes mi naky napsat?:roll: nebudem si nic vykladat..ani iphone neni dokonaly..me treba co hodne vadi,jak kazdy z toho blbnul,blbne a blbnout bude..ano mel jsem a klidne si i znova poridim Ipod touch..je to sranda si s tim hrat hry atd..hudbu moc neposloucham ale hry na to jsou nektere zabavne..a na zkraceni dlouhe chvile je to fajn..ale iphone bych si sam od sebe NIKDY neporidil..mam HTC Diamond a vidim u toho xkrat vetsi vyuziti nez u iphonu..ale co clovek to nazor..me proste ten system by na telefonu nevyhovoval..uz jen diky tomu,ze apple si svoje vyrobky chrani jak ja nevim co..mam rad otevreny system..proto bych radeji u telefonu sel na windows mobile nebo kdyz uz tak symbian..ale to je tim ze jsem zatvrzelej zatance HTC a nokii..pro me jine telefony neexistuji ac jsem mel aj jine znacky a ze zhruba asi 50ti telefonu ktere jsem vlastnil (nektere vicekrat) mi proste vzdy prisli nejlepsi nokie a HTC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ppiggy: proc by si neudelal JB? On si ho klidne udela, jak sam psal, takze je tvuj post bezvyznamnej. Ano, bez JB toho tolik neumi, ale JB si kdykoliv muzes zdarma udelat, tak co resis :) iPhone neni dokonaly a vlastne jsi nenapsal vubec zadne negativum, jen ze si Apple chrani vyrobky.. nic jineho jsi v tom (pomerne velkem) odstavci nebyl schopen napsat :D "Mam rad otevreny system" Ale prosimte.. odkdy je WM/Windows/Microsoft otevreny? xDD V tom pripade - co ti prijde uzavreneho na Apple OS? Muzes menit konfiguraky, pres ssh pristupovat do telefonu, pres DiskAid kopirovat co se ti zlibi.. Tak jakypak rozdil oproti WM v tomhle? Pokud vim, jediny opravdu otevreny (tedy jinak receno OpenSource) je v soucasne dobe pouze OS zalozeny na Linuxu.. Ja bych si zase nikdy dobrovolne neporidil WM - staci mi jedno starsi PDA, co s WM mam a to co vidim kolem -> WM nikdy. Symbian klidne, ale WM na telefon ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 Ja bych ti doporucil iphona. Mam ipod, coz je to samy akorat to nevola :D.. Vyuzitelnost je siroka!!! GPSko budes mit zadara kvuli hacknutym mapam. Milion aplikaci... Jedine vidim jako problem je itunes, kterej me na jednu stranu ulehcuje na druhou neuveritelne s3r3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 anonym: to je ale zase jen tvoje averze vuci WM..sorry ale rekni mi,jak JEDNODUSEJI si muzes neco naprogramovat??pro WM nebo pro Iphone??sorry ale jestli reknes pro Iphone tak to opravdu svedci jen o tom,ze vuci windowsu mas silenou averzy:).. ja jsem v tom prispevku napsal to,co jsem napsat chtel..pro me je iphone naprosto zbytecna ptakovina..napsal jsem SVUJ nazor,to ze mas ty jiny je super..:) ale od toho tady ten topic je..:)..nevim sice,co se ti na WM nelibi ale reknu ti to jen tak,wm je podstatne rozsirenejsi u nejakych programatoru,atd nez iphone..to uz o nejakem vysledku svedci..iphone si porizuji lidi co chteji hazet paradu.. iphone je v tyhle dobe moderni..to je v 80% jedina vec proc si ho lide porizuji..tim nerikam,ze neni dobry..co je tam suprove je,ze treba na nejake softwarove chyby narozdil od jinych systemu je velice jednoduchy restor,atd..to si myslim ze je suprova vec..ale to je z takovych tech PRAKTICKY veci tak asi vsechno..zadalsi,jak si psal..na iphone nejde ani pouzit stylus..coz se mi zda jako VELKA nevyhoda..ma to velky displey,na aplikace a obrazky suprovej..ale ta klavesnice??podle me des a hruza..ja a to mam HODNE male prsty tak jsem na tom temer nemohl psat pac jsem se neustale preklikaval..nerikam,ze treba na tom Diamondu je to jinaci..ne tam jsou ty tlacitka jeste mensi..ale alespon je moznost pouzit ten stylus..jako ve vyberu 5800xIphone by u me asi take vyhral Iphone..ale jinak jak jsem rekl sam od sebe bych si ho neporidil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 zeptej se uzivatele Ravena ten ma ted oboji tak snad uz na tom nasel klady a zapory....ja osobne bych si asi vybral iphone i kdyz by me hodne stval ten fotak protoze ho na mobilu vyuzivam casto na foceni textu(tahaky,jizdni rady atd)coz s iphonem de tezko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 piggy : a ty mas zase averzy na iphone ne? :D "ptakovina" To je jedno... ja zase mam uz averzi vuci nokii.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 ee averzy nemam..uprimne jak jsem psal..mam radeji nokie..ale taky jak jsem psal..kdybych si mel vybrat mezi 5800 a Iphone,beru ten Iphone..mel jsem Ipod touch,coz je to same akorat bez volani a sms..a nemohl jsem si to vynachvalit..kdyz jsem jel nekde metrem nebo tak tak bylo super si zapnout nejakou tu hru atd..hudbu jsem na tom moc neposlouchal,protoze ani celkove nic moc neposloucham..takze jsem tam mel jen hry a sem tam jsem si na tom neco zahral.. ale jak jsem rekl..Iphone je podle meho nazoru jen o "stylu",ale zase nevim jaky je to styl kdyz to ma temer kazdy..:)..mam rad urcitou originalitu..a ta bohuzel UZ s iphonem neni.. proste jak rikam..nic proti iphonu nemam..ale podle me presne iphone vystihuje tento obrazek: http://www.iphoneaplikace.cz/wp-content/uploads/2008/09/proc-iphone.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Si zase zaťal..Vidno,že prehlad o novom softe ťa dosť obchádza.Skús pogoogliť a mrkni si na fw 3.0. Sklapneš uši,predáš ten tvoj wm a kúpiš iPhone.. A tu už nejde o averziu,ale o debilitu niekoho čo nemá ani páru a za každú cenu si hudie len to svoje.. A aby som neodbočil od témy: jednoznačne si kúp iPhone.Mal som 5800 súčasne s iPhonom a je to nič len nokia.Za pol roka čo mám iP som nemal deň že by som niečo doň nesťahoval.Krásne sa rozbehli navigácie,push a furt niečo čím sa iP vylepšuje a vylepšuje.Ohladom hier-čo hra to kvalitka:NFS,worms,Assassin's Creed,Doom Resurection,The Sims 3 atď atď.. Jednoznačná odpoveď: iPHONE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Já bych doporučoval iphone můj bratr ho má a je spokojený chodí na internet přes wifi , hraje hry,furt něco na něj vychází , překonvertne videa ...Já jsem pro Iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts