x-t-rAy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Džus guys, potřebuji poradit ohledně výběru leteckého simulátoru.Jde mi hlavně o to,aby byl pohled 1. osoby,čili abych viděla z pohledu letce.Dále nějakou dobrou grafiku.Co byste mi doporučili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Flight Simulator X ? datadisku je k tomu celkem kupa a asi nic lepšího nenajdeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 moderna nebo např. 2 sv.válka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Rozhodně moderna...Jinak,díky za tip Em3re,utčitě se podívám na gameplaye :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Moderna bych ti doporučil asi jedině Lock On, ale je to trochu starší. Kdyby ti nevadila 2. světová, tak určitě IL-2 Sturmovik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK320 Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Osobně doporučuju Microsoft Flight Simulator 2004.FSX jsem taky jednu dobu hrál,ale to je hra zbytečně náročná.Tedy záleží na tom,jaký máš PC.Jestl horší,tak jdi s jistotou do FS2004,jestli lepší tak FSX.FS2004 používám už asi 5 let a jsem spokojenej.S P O U S T A letadel,scenerií,AI trafficu,atd. je na netu volně ke stažení.Doporučuju třeba www.flightsim.com , www.simviation.com ,z českých www.flightsim.cz .Na jakýkoliv FS ale je potřeba joystick.Stačí jen nějakej levnej.Sice se to dá hrát i bez toho,ale počítej s nulovým zážitkem a špatným ovládáním.Předpokládám,že chceš lítat s letadlama dopravníma(např Boeing 737 ) a sportovníma(např Cessna 172,Zlín 142) nebo s vojenskýma.Pokud s vojenskýma,jdi bud do Combat Flight Simulatoru 3 ,Lock On-u,jestli i něco staršího tak IL-2 Sturmovik.O letectví(civilní) se aktivně zajímám a musím říct ,že FS2004 mě plně uspokojil.Pak je tu i X-Plane.Ten už je ale spíš pro VELKÉ nadšence,tzn. těžší ovládání atd. Snad tenhle příspěvek byl i něčím užitečný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeliki Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 este by som odporucil si zaobstarat joystick, bez neho to fakt nie je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 OK 320: Jestli hraješ 5 let (!!!) FS9 a nedoporučuješ FS10 (FSX) jen kvůli grafické náročnosti, tak bych se tím být tebou moc nechlubil... A teď k otázce. Simulátory, které stojí za zkoušku: Civilní letectví - FS 2004 (FS9), FSX (FS10) (je ještě jeden, ale nemůžu si vzpomenout na název) Armádní letectví - Lock On, Black Shark, IL2 (retro letadla, 2WW) Lepší asi nenajdeš :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OK320 Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 endhalf:Přečti si ten příspěvek, NIKDE jsem nenapsal nic jako že FSX nedoporučuju!Jenom říkám,že ten pokrok od FS9 k FS10 není tak výrazný.FSX mám,ale hraju radši FS9.Navíc do FSX není zas tak velká nabídka stažitelných a placených letadel(některá ta placená ale znovu vydávají pro FSX).K tomu dalšímu simu-je to X-Plane 9 ,jak jsem psal nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grolldir Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Určitě FS9 nebo FSX jak chceš já mám třeba radši FS9 zvykl jsem si lítat s PMDG 737 teda už jsem dlouho nelítal ale tenrkát alespoň pod FSX nešlo. Pokud bych lítal VFR šel bych spíš do FSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 LOCK ON je hodně dobrej simulátor ... pak třeba je hodně dobrej (kterej mě baví už hodně dlouho dobu je Comanche Gold Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 OK320: Ne, ty si to přečti pořádně. Já jsem říkal, že jestli FS9 hraješ 5 let, což je ohromně dlouhá doba a FSX nedoporučuješ kvůli grafické náročnosti (nebo nemusíš nedoporučovat, ale vidíš v tom jediné mínus), pak by jsi se měl stydět. FSX má naprosto podělaný fyzikální engine, letadla se chovají absolutně jinak, systémy tam jsou jiné (horší) a proto by jsi to měl nedoporučovat (nebo aspoň poukazovat na mínusy), ne kvůli grafice, která je nepodstatná :roll: Zavorka: Comanche gold je simulace? pokud je to ta stará blbina s vrtulníkem, tak to je arkáda jak vyšitá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.