L053r Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Hoj chci se zeptat jestli nekdo tady na foru nedela do flashovani satelitu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 to taky jde ?? Ja teda myslim ze do satelitu se akorat kupujou ty karty... neslysel sem o zadnym flashy a ani si to nedokazu predstavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Jde to.. jednoho typka jsem znal, ale bohuzel uz nemam telefon :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Jde to.. jednoho typka jsem znal, ale bohuzel uz nemam telefon :( a o co vlastně jde?že máš veškerý programy? a zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Prej jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 A zkusils by ses po něm podívat anonymousi? Jde to normalne koupis si spesl kabel RJ232 myslim ten spojis s PC a satelitem a nahrajes upravenej firmware jako u vsech ostatnich pristrojů jedná so přístroj Philips DSX 6010 a mas vsechyn programy unlocklí a každej rok akorát to připojíš a nahraješ aktuální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 To si nemyslim ze to jde protoze se sifrovani prave na tu unlock kartu a hesla se pry meni co hodinu co mi rikal tata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Kámoši to maj ale zrovna zmetci mi nechtej dat zadnej z kontaktu popr. existuje uz i upravena karta primo zvlast se upravi firmware pristroje aby to cetlo karty od vsech co maj treba cryptworks a este tam naflaknes upravenou kartu to dělaj prave nektery typci v cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Ceník zde: http://www.gsmobil.net/cenik/index.htm info zde: http://gsmobil.net/forum/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 To si nemyslim ze to jde protoze se sifrovani prave na tu unlock kartu a hesla se pry meni co hodinu co mi rikal tata... Praveze to jde, pry se to casto nemeni. S tim typkem jsem mluvil - ma na to firmu.. Jak rikam, pruser je, ze ja jsem to nepotreboval a tak jsem se o to moc nezajimal a jelikoz uz to je pred delsi dobou - flashoval jsem mu psp - tak jsem si na nej neulozil kontakt :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 tady u nás v Chomutově to někdo dělá nwm kdo povídal o tom můj strejda mění se to každýměsíc on za nim jezdí každý měsíc prý je to práce na 2 min dělá to přes pc prej tam jenom nahraje klíče a fajčí to všechno bez placení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 ne stalelit nijak flashnout nelze da se pouze chytit bez karty na paket digi tv ktery vysila myslim thor...nic jineho na cz kanaly nejde... na ten digi tv potrebujete myslim prijimac znacky globo nejak ho unlocknou a pak kazde 2 mesice zadavat kody ktere jsou na netu..ale podle neoficialnich zprav by i tento pak mel prehazet koncem roku na nejake modernejsi sifrovani ¨, ktere zatim neni louskle.. pokud neco potrebujete vedet tak se ptejte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 už asi chytám 4 měsíce chytám digi tv mám příjmač Showbox S500 Platinum a musel jsem na něj nahrát pouze upravený firmware jenž umožnil zapnutí "EMU" Karty (jakože tam karta je i když není).. tot vše ted mi showbox běhá na AU Firmware (Klíče se aktualizují automaticky 8)) jinak tady ti asi moc nepomůžou skus toto http://www.ab-forum.info/ //E: 2 měsice :D to bych chtěl tento tyden se klíče měnily už po třetí a digi určitě z Nagry 2 na Nagru 3 nepřejde rychle když je ve finanční krizy a kdyby přesly tak by všem zákazníku změnit příjmače což stojí $$$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 mame doma taky satelit od Digi TV ani newim co mame za tu "krabicku" ale chytame tam cca 35 programu :D da se to jeste nak upravit ?? Byl bych rad za naky rady... urcite bych otce potesil ;) diky... kdyz by to bylo neco fakt dobryho dam CRDTS !!! E: No tak mam Humax typ asi Digi + II de to nak upravit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 a co více chytat ? hbo ? to asi ne jaké je přesné typové označení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 u nas blizko to dela v Chocni Drahos- ma tam obchod a normalne jde asi 1000 programu a skoro vsechny cesky (vcetne HBO) krome COOLu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2009 u nas blizko to dela v Chocni Drahos- ma tam obchod a normalne jde asi 1000 programu a skoro vsechny cesky (vcetne HBO) krome COOLu trošku kecáš skoro všechny ? z 1000 ? dá se piratsky chytat jen digi tv (z provideru co poskytuji český kanály) a je tam +/- 40 českých kanálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezixixi2009 Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Rolex has also made a reputation in Sports Models replica watches suitable for the extremes of deep-sea diving, aviation and mountain climbing. Early Sports Models replica watches included the Rolex submariner and the Oyster Perpetual Sea Dweller 2000 . This watch had a helium release valve, co-invented with Swiss watchmaker Doxa, to release helium gas build-up during decompression. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 No, otec to má kartu na kterou chytá veškeré programy od DIGITV úplně zdarma ( vše vv češtině). Sem tam se na obrazovce objeví kodovanej signál, ale na internetu jsou pořád aktuální kody, takže se tam jen nažukaj a zase to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 to nebyla karta ale spíše upravenej firmware příjmač jen tu kartu emulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 to nebyla karta ale spíše upravenej firmwarepříjmač jen tu kartu emulovat Přesně tak jiná cesta k chytaní načerno cz kanálů není... naemuluje se receiver a pak se tam normalka pres dalkovej ovladac davaj kody myslim ze to jsou 2 o delce 16 bitu.. někdy se to mění casto někdy ne..je to sateli Kopernikus myslim kde vysila to digi tv 1°W pokud se nepletu někde na sidlisti to muze byt problem chytit muzou stínít jiný báráky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 to nebyla karta ale spíše upravenej firmwarepříjmač jen tu kartu emulovat aha, tak jo, moc se v tom nevyznám, jen vím, že chytá kompletní nabídku DIGI TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.