Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 Jak zprovoznit cxmb pro 5.50 Gen / MHU ? Instal: Soubory s koncovkou CTF nakopírujte do ms0:/PSP/THEME/ -------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------- 8.10.09 Apple Cor - eDisk - náhled Gran Turismo - eDisk - náhled PSP OS X - eDisk - náhled Roly Poly - eDisk - náhled Schtardust - eDisk - náhled 18.7.09 Clear XMB Black - eDisk - náhled Circa Dome - eDisk - náhled CutOut - eDisk - náhled iPhone - eDisk - náhled K-on Grid - eDisk - náhled Limpid White - eDisk - náhled LittleBigPlanet - eDisk - náhled Reflect - eDisk - náhled Refreshened - eDisk - náhled Serenity - eDisk - náhled Simplistic - eDisk - náhled V1Gentix - eDisk - náhled Vista v1 - eDisk - náhled Vista-Xpress - eDisk - náhled Zero - eDisk - náhled XBox360 - eDisk - náhled XBox360 Halo Edition - eDisk - náhled XBox360 GoW Edition - eDisk - náhled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Nečesal Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 mg, tak co ? jede to na chickhenu (cfwenableru) bez bricku ?:thanks::shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spuntix Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 a kdyz mam 5.03 MHU? slape to na tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 8.10.09 Apple Cor - eDisk - náhled Gran Turismo - eDisk - náhled PSP OS X - eDisk - náhled Roly Poly - eDisk - náhled Schtardust - eDisk - náhled Další zítra :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Už nebudeš pridávať ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Jo budu, jen najít čas :P Na forum ho nějak poslední dobou nemám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 mam takový dotaz skoro u každého THEME je již pridaný gameboot společně s theme ale nvm jak udělat aby byl původní jaký byl nevite to někdo jak to udělat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 mam takový dotaz skoro u každého THEME je již pridaný gameboot společně s theme ale nvm jak udělat aby byl původní jaký byl nevite to někdo jak to udělat ?? Máš s tým nejaký problém ? nefunguje ti to ? Alebo sa ti proste páči ten základný ? aby som nebol OT - Čo tak nejak vyextrahovať ten súbor , z tej témy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 no proste se mi nelíbí ten co je v thematu tak jsem ho chtěl smazat ale nvm jak :( mozna je nejakej program aby se to otevrelo a smazalo jak UMDgen s hrama EDIT: tak jsem to vyřešil THEME jsem vyxtrahoval v CTF TOOL a pak to sloučím znova akorát smažu ze složky \vsh\resource\gameboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pota Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj udělal jsem všehno přesně podle návodu ale plugin se nespustil ani ho nevidí recovery menu. mohl by mi prosím někdo upnout přesně to co máte na kartě a funguje vám to(složky cxmb,seplugins, schémata nemusíte) děkuju moc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakuja Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 je hodne tezky udelat si vlastni schema ? :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hooligan Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ty jooo...hodne pekny tema!ale ja by chtel nakou hodne luxusni schema s naruto..dal by ti klidne 200-300 crds kdyz to bude stat za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 A co když mám 5.50Gen-D3? půjde to nějak mě to totiž nejde. mě jde jen s koncovkou ptf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 A co když mám 5.50Gen-D3? půjde to nějak mě to totiž nejde. Ano, funguje to na každym 5.50 GEN, na updatu nezáleží ... něco děláš špatně :P //EDIT: Že bys neměl nahozenej cxmb plugin? A ještě jeden duble post a máš kartu :-x xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Ano' date=' funguje to na každym 5.50 GEN, na updatu nezáleží ... něco děláš špatně :P//EDIT: Že bys neměl nahozenej cxmb plugin? A ještě jeden duble post a máš kartu :-x xD[/quote'] Sry za double ppost já bych ho smazal ale to nejde No a nemam nahozený cxmb (není tady napsaný že je to potřeba) plugin a nevím jak ho tam mám hodit. Poradíš mi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Sry za double ppost já bych ho smazal ale to nejdeNo a nemam nahozený cxmb (není tady napsaný že je to potřeba) plugin a nevím jak ho tam mám hodit. Poradíš mi? Zingl na to dělal tut http://console-forum.net/showthread.php?t=61672 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Derak Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Zapnul jsem cxmb, nastavil jako téma Schtardust a nejde spustit web. Když vypnu cxmb, všechno normálně funguje. Neví někdo, co s tím? Jo, málem bych zapoměl, mám PSP 2001, CFW 5.50GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2010 Je dost možné, že je chyba v cxmb, takže jedině zkusit jiné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Nebyli by další ctf témata?? nebo nějaký odkázek kde sosat?? Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2010 Odkázek ? Google ... Nebudu to dělat pokud nebude zájem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netino1468624331 Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Dufam ze ma nikto nezabije ale ja sa pytam kde najdem este neake teketo pekne temy? Nemam nic konkrtne na mysli.Proste pozrem a rozhodnem sa toto sa mi paci chcem to. A google?No ja neviem neako moc po anglicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 http://tinyurl.com/yl4trk7 :roll: Ale dej si pozor, používej jen témata, která jsou určený pro tvůj custom firmware, jinak hrozí brick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netino1468624331 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 No presiel som kadeco a nasiel som iba par. Hladam nieco ako GOD OF WAR? Nemate niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 4, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Máme ... google má http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=ctf+5.50+theme&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sn3hura Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Já mám PSP 3004, používám Mhuspeed v3 + 5.03 gen-c, dělám to podle návodu, všechno dělám podle návodu a všechno jsem rozjel ale tohle prostě ne. Plugin dám do nějaké složky na kořen karty. do vsh.txt jen zadám cestu pluginu a za to napíšu 1, jako že je aktivovanej, do složky psp/themes dám téma jaké chci, dávám tam témata z 5.00m33 a použiju konvertor témat z 5.00m33 na 5.03 ale v theme settings v psp se mi ani nenabídne stále vybrat si custom téma a i dkyž v recovery menu je plugin zaplý... snažil jsem se včera najít nějaký funkční návod tady i jinde na forech ale nic... někdo nějakej nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.