Woozzi Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 pls, helpnete mi?....koupil jsem si headset spolu se socomem,..a kdyz chci headset pripojit, tak to nejde....normalne ho zapnu, pak jdu do nastaveni, prislusenstvi, manage něco, a hledá to ten BT více jak 4 minuty a furt nic...už jsem zoufalej
0 montana22 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 Pokud mas orig. SONY tak to musi jit bez problemu. U toho orig. podrz tlacitko POWER tak dlouho az ti zacne stridave blikat zelena s cervenym. Pak v nabidce PS3 zadej SETTINGS - ACCESSORY SETTINGS - MANAGE BLUETOOTH DEVICES zde registruj headset. Vyber START SCANNING system PS3 ho vyhleda. Pokud bude vyzadovat klic tak zadat 0000 .
0 marek_2080 Odesláno Červenec 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2009 Pokud mas orig. SONY tak to musi jit bez problemu. U toho orig. podrz tlacitko POWER tak dlouho az ti zacne stridave blikat zelena s cervenym. Pak v nabidce PS3 zadej SETTINGS - ACCESSORY SETTINGS - MANAGE BLUETOOTH DEVICES zde registruj headset. Vyber START SCANNING system PS3 ho vyhleda. Pokud bude vyzadovat klic tak zadat 0000 . Uplne stejne to probiha i u kteryhokoliv jinyho BT headsetu.
0 Woozzi Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 20, 2009 ano, uz to funguje..nedrzel sem tlacitko u headsetu tak dlouho, aby svitilo stridave cervene a zelene.....svitilo to jenom zelene :)
Otázka
Woozzi
pls, helpnete mi?....koupil jsem si headset spolu se socomem,..a kdyz chci headset pripojit, tak to nejde....normalne ho zapnu, pak jdu do nastaveni, prislusenstvi, manage něco, a hledá to ten BT více jak 4 minuty a furt nic...už jsem zoufalej
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts