Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program na Tvorbu Hudby ?

M0tion

Otázka

Zdrawim,

Chci se zeptat jestli tady nekdo na foru dela nejakou muziku a nemohl by mi pomoct a říct jakej program bych si mel stahnout kdybych chtěl tvořit hudbu případně jestli by někdo neznal nejakou stranku i s Tutorialem a navodama

Hudbu bych chtěl tvořit ve stylu Trance

Vsem moc diky za návrhy THX nemine

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

FL studio, možná reason, ale to jsou fašisti. Nauč se s FL studiem. Tutoriálů jsou např. na YT tuny.

jakýkoliv Ejay určitě nebrat, pokud to myslíš vážně. Ejay není program pro tvorbu hudby, je to hračka pro děcka.

(něž do mě někdo začne rýpat, zkušenosti min. 6 let, vlastník labelu)

Odkaz ke komentáři

• 0
FL studio, možná reason, ale to jsou fašisti. Nauč se s FL studiem. Tutoriálů jsou např. na YT tuny.

jakýkoliv Ejay určitě nebrat, pokud to myslíš vážně. Ejay není program pro tvorbu hudby, je to hračka pro děcka.

(něž do mě někdo začne rýpat, zkušenosti min. 6 let, vlastník labelu)

Mas jiste pravdu, ale pokud to mysli vazne, tak by si sam byl schopny vygooglit, ze lepsi program je FL a jeste lepsi je Traktor :)

.. ale v tom uz nic neudela kazda lama, to uz je treba u toho par hodinek prosedet, kdezte v ejayi si pohrajes ihned bez tutorialu (a obcas to zni i dobre, kdyz mas dobry samply).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu