Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP--Grafika-před 10 lety.. co vy na to??

brhlos

Recommended Posts

takhle vypadjí HRY za tolik peněz??? nakopat jim ....co vy na to??Grafika--nic music--nothing...--před pul rokem jsem koupil original..--rally-sega.. a tam 8 tratí za 1000 korun..!!!Zloději..!!!--a zkoušel jsem tolik ISO her..--líbili se mi snad jen 4 hry..-,ale nedokážu si představit dát tolik penez za PSP hru..--fakt zloději..--zavřit je..grafika před 10 lety!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale je to fakt!! tak co jako??--grafika je kde? jak jsem hraval PS1 před 10 lety..možná trošku lepsší...,tak mi napište že mam pravdu..už....--Díky...

... velikost ... asi 4x-6x větší(slim verze) bez displaye ... ber to logicky proboha ... seš malé rozmazlené děcko a taky tvoje názory jsou jak od malýho haranta ....

Odkaz ke komentáři

protože v ostatní diskuzi se nepřipočítávaj..

a zakladateli topicu: co bys chtěl? koukni jak byla PS1 velká a jaká byla grafika, srovnej si to s PSP-->docela pokrok nemyslíš? na takhle malej přístroj je to docela na pohodu a častějc než PSP tam hraju oldschool NES/SNES/SEGA/ATARI hry který maj grafiku bud pixelovanou totálně nebo jsou ručně kreslený :) ty byly best...ale ty jak píšeš vypadáš na 10ti letýho haranta kterýmu rodiče koupili PSP, ty sis na to stáh 2 hry a zahodils ho do kouta..měl sis o tom něco zjistit než si do něj šel, tak teď nebreč a hudbu to taky přehrává poměrně dobře...logicky ti to asi nebud hrát líp jak televize...use brain nobrain :dozey:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu