Umberto Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ahoj Chtěl jsem se zeptat, zdali existuje nějáký program, který mi pomůže když stahuju a stahování se mě najednou předčasně ukončí, vím že něco takového existuje , ale nevím jak se to jmenuje a kde se to da sehnat...díky za radu:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Tohle nepatri do xbox sekce ! Jinak treba flashget , jdownloader a nebo freerapid downloader. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 rekl bych ze nejlepsi je Free Download manager (FDM) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Flashget - podle mě nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.