Luker Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Zdravim, mam psp 3000 (5.03 GEN-A) a kdyz hraju napr. GoW tak se mi v nekterych fazich (vic nepratel na obrazovce atd.) zacne hra mirne sekat. Kartou to 100% neni - mam Sandisk nofake. Nevite, cim to muze byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Nastav v recovery cpu na 333MHz, pokud máš, tak se podívej jestli si nestáhnul CSO - dyštak převeď na ISO - program CSOnDAX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Nastavil jsem cpu a dela to porad (mam iso hry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 a dal si cpu in game? nedal si jen cpu in xmb? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Nastavil jsem speed in UMD/ISO ... Sekaji se jenom hry pri zvetseni vykonu (GoW uvodni menu asi prvni 3 sekundy, nhl 07 pri vice hracich na male plose atd .. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Tak jsem misto sandisku zkusil sony kartu a ono to jede :] ... zkusim to naformatovat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BioToXx_ Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 bude to asi FAKE kartou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Tak jsem misto sandisku zkusil sony kartu a ono to jede :] ... zkusim to naformatovat :) No pokud na jiné kartě jede, tak si udělej test karty - protože to bude Fake. Jistě, zkus naformátovat, ale myslim si, že to bude kartou;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luker Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ten sandisk je 100% nofake, delal jsem test a zelena cara se pohybovala kolem 15 a cervena kolem 6, takze to zkusim naformatovat na fat misto fat32. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luker
Zdravim, mam psp 3000 (5.03 GEN-A) a kdyz hraju napr. GoW tak se mi v nekterych fazich (vic nepratel na obrazovce atd.) zacne hra mirne sekat. Kartou to 100% neni - mam Sandisk nofake. Nevite, cim to muze byt?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts