axipa Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Ahoj. chtel bych se Vas zeptat, jestli Vam jdou normalne hrat iso hry online. Psp mam normalne flashli a vsechny hry mi jdou, ale kdyz zkusim treba multiplayer rainbow six vegas tk mi to proste spadne do menu. Ve wipeoutech pulse a fifa street si zas musim zalozit nakej ucet na playstation store ale to mi nejde protoze nemam nejnovejsi oficialni patch. Poradite mi jak hrajete hry online vy? Nebo to proste na hrach stazennych nejde? DIky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Pokud máš CFW od týmu M33 tak si nezahraješ po netu, ale pokud máš CFW 5.50 GEN nebo CFW 5.50 MHU tak si zahraješ nebo na CFWEnabler tak si zahraješ...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axipa Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Pokud máš CFW od týmu M33 tak si nezahraješ po netu, ale pokud máš CFW 5.50 GEN nebo CFW 5.50 MHU tak si zahraješ nebo na CFWEnabler tak si zahraješ...:roll: tk to asi nebudu resit nechci si nic posrat a wifinu stejne doma nemmame a musel bych nekam chodit stejne sou ted super hry ktery se nemusej hrat po netu . ale diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.