neo.a Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 hele v čem se dělá že máte zakreslenej obrázek a pak to odstraníte tu kresbu to se dělá taky v photoshopu? Citovat
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 z tveho postu jsem nic nepochopil ale odpovim ti jednoznacne..ano ve photoshopu nejcasteji :D Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 ^^ co přesně myslíš, nějak nechápu tvoji otázku... piggy nepředbíhej :D Citovat
neo.a Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 myslím tim že máš nějakej obrázek a otevřeš ho v programu malování a třeba auto a prodáváš ho a nechceš aby byla vidět spzetka tak ji zamaluješ černě třeba a pak to někomu pošleš nebo někdo tobě a ty si to v tom photoshopu odstraníš tu kresbu.. Citovat
hustokozlik Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 myslím tim že máš nějakej obrázek a otevřeš ho v programu malování a třeba auto a prodáváš ho a nechceš aby byla vidět spzetka tak ji zamaluješ černě třeba a pak to někomu pošleš nebo někdo tobě a ty si to v tom photoshopu odstraníš tu kresbu.. jestli to udela v malovani tak to uz pak nejde ostranit proste to jednou tak ulozil a prepsal ten soubor a ty uz s tim nic nenadelas kdyz mas jen ten prepsanej soubor Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 26, 2009 Pokud všechno otevíráš v malovaní, tak tam nemas vrstvy, který se ti ukládají... Photoshop: staci soubour ulozit v .psd a pak si s timmuzes udelat co chces, pochopitelne musis mit vytvořenou novou vrstvu aby sis ji mohl pak zpětně odstranit Citovat
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 aha tak tolik toho photoshop neumí ale jinak jo až na to odstranování a to nejde vubec v žádnym programu? Citovat
BlackChuck Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 aha tak tolik toho photoshop neumí ale jinak jo až na to odstranování a to nejde vubec v žádnym programu? právě že umí :dozey: Citovat
hustokozlik Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 aha tak tolik toho photoshop neumí ale jinak jo až na to odstranování a to nejde vubec v žádnym programu? kdybys cetl tak ti staci odstranit vrstvy pokud to delal ve photoshopu Citovat
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 ja prave nvm v čem to dělal to je jedno:D Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 omg, samotnej .jpg, .png co cokoliv jinyho z toho v PS vrstvy nesmazes, potreboval bych mit PSD soubor kde ty jednolive vrstvy jsou videt Citovat
Václav Nečesal Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Zkoušel jsem něco podobnýho, jako má *Dave* v podpisu, jsem celkem začátečník v signaturách ..8) : http://i30.tinypic.com/2lapnv9.jpg Citovat
T-o-mmy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 já to nevidím mám jenom červený křížek Citovat
Václav Nečesal Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 já to nevidím mám jenom červený křížek Už to tam je ..;) Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 ^^ja to taky ale pořad nevidim xD edt: jo už to tam je, neni to nejhorsi ;) akorat pravej roh ti vyctivaj ctverecky, ale taky mam chybu v sigu jesi si vsimnete nad obdelnickem tkovy tmavi smouhy Citovat
Václav Nečesal Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 ^^ja to taky ale pořad nevidim xD mg, čekejte xD EDIT : http://i30.tinypic.com/2lapnv9.jpg Citovat
Václav Nečesal Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 ^^ja to taky ale pořad nevidim xDedt: jo už to tam je, neni to nejhorsi ;) akorat pravej roh ti vyctivaj ctverecky, ale taky mam chybu v sigu jesi si vsimnete nad obdelnickem tkovy tmavi smouhy JJ, vim, nechtělo se mi s tím moc s*át :D Citovat
M0tion Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Kdyby sis na toho mickeyho pořidil nejakej render bylo by to lepší :cheesygrin: nebylo by pak tak znat ze si to ořezaval sám EDIT: Neo.a myslel asi klasickou kryminalku las vegas kde z pixelu dokazou vymodelovat cely obličej do 3D takže kravinu xD Citovat
Cartman182 Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 dotaz k tomu Mikkymu Proč máš tam puntikovaný uší ? bo to už bylo? Citovat
Václav Nečesal Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 dotaz k tomu MikkymuProč máš tam puntikovaný uší ? bo to už bylo? Asi bylo :P bylo to narychlo ..jen tak štětcema, brushema atp. ;) ..moc se s tím neseru, sem začátečník ..^^ Citovat
Pooky Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Sry,ale to že si začátečník te moc nomlouva.Jak zacatecnik tak profikby se stim meli s*át.Ale Micky celkem vpoho. Citovat
*Dave* Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 27, 2009 Jo, v tomhle má Pooky pravdu, akorat sere mě, jak sem se s tim sral a pak sem zapoměl umaznout ty 2 vrstvy, co mam na obdelnikem, ale vsechno de smazat jen mit cas xD Citovat
Pooky Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 28, 2009 Ja taky po komentarich na foru upravim PSD a udelam konecnou verzi :D Citovat
playerPS Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 29, 2009 Tak jsem si taky neco vytvoril. (avatar + sig), vcera jsem si stim hral asi hodinu, s Photoshopem zacinam, ale budu se zlepsovat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.