Cr4sH009 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 10, 2009 ok...musim se ještě hoooodně učit no :) Citovat
Cr4sH009 Odesláno Srpen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 11, 2009 Tady jsou moje další práce Je to dělaný na Nokii 5800 prto to rozlišení... Citovat
Cr4sH009 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Tak jsem se do toho gaary nějak zažral :D Citovat
playerPS Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Tak jsem si pohrál s avatarem a sigem doufám že je to lepší. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Ten sig je pěknej jenom škoda okousanýho vrchu auta :( Citovat
playerPS Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Ou, to musím ještě upravit dělal jsem to včera večer a nějak jsem to přehlídl. Edit: snad je to lepší Edit2: tak znovu upraveno toho křídla jsem si vůbec nevšiml a teď to už asi lepé neořežu protože jsem si neuložil velkou verzi ale jen tuhle malou. Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 12, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 12, 2009 Vo malinko ano , ale co to křídlo vzadu ?:D dyt to si neupravil vubec Jinak přidám něco svého , taková blbsot Citovat
Pooky Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2009 Je to pěkne.Ano jednoduchost na každém rohu ale co by fanoušek manchesteru jako já chtěl víc krom loga týmu ??? Jako fanoušek GW! Citovat
Cr4sH009 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 Tak taky přidávám jednu rychlovku Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 ja pridavam novej sig s kapelou Paramore....abych to nemusel upovat je to ten co mam v podpisu.......:D tak co? Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 krystofe: postradam bg ... stock je LQ ... flow je sice zajimava ale dosti chuda .. focal point neexistuje - ale to chapu, kdyz sou 4 postavy tak to ani nejde :) ale typo mas dobry... takze to zhrnu, celkovej dojem je pozitivni ale priste vyber kvalitnejsi stock ____________________ Taky sem něco hodím x) Signatury (posledni je to co je v podpisu,ale jinak nahoře je nejnovější) : space art (prvni :D takze zatim nic moc) : http://fc06.deviantart.com/fs46/f/2009/223/6/4/Light_of_Space_by_TwiCeArts.jpg tshirt design (v soucasne dobe je ve stadiu tisku :-) ) : http://fc02.deviantart.com/fs47/f/2009/168/f/9/t_Shirt_Design___Write4life_by_TwiCeArts.png z nudy (pro drahou polovicku :-*) : http://fc01.deviantart.com/fs45/f/2009/134/0/7/I_love_you_by_TwiCeArts.png ____________ více na www.twicearts.deviantart.com 8) Citovat
adiZ Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 TwiceArts: ty tvoje sigy a ostatní, de vidět, že to umíš ..;) Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 twice: no stock je dobrej,ale do podpisu to nejde dat BMP,tak sem to musel dat do PGN a to je low quality.........muzes mi teda poradit jak bys řešil ten flow? Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 Twice zdravím :) tvou želvu sem oceňoval už i tutorials... a ocenuji stále ;) Twice prostě umí ;) Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 nechcu ti nic rikat ale png je v podstate temer bez ztratovej format :cheesygrin: takze na png bych to nezhazoval .... a bmp?? boze to se na sigy vubec nepouziva :cheesygrin: snazil sem se najit ten stock ktery si pouzil ty abych ti dokazal ze se to da upravit i se zachovani kvality (pokud byl ten stock fakt kvalitni jak rikas) a pri hledani teda musim rict .. ze sis mohl vybrat lepsi stocky stouhle kapelou 8) a jak bych resil flow? ze zadu (z poza postav) jejich rameny pred ne ... nebo z pravyho dolniho rohu k levymu hornimu, a nebo to nechat takle (vytvari to efekt ze sou fakt parta drzici u sebe :) ..) ale dat tam bg ... svetly sigy nejsou prdel (sam se otom presvedcil u posledni prace) __________ jinak diky vsem a vsecky zdravim ... pokud bude cas budu se vam snazit pomoct ... delate zakladni chyby kterym se da v pohode vyvarovat Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 no mohl sem si vybrat lepší stock no :D ale ten flow je tak že de zpoza levýho ramene tý holky vpravo za těma dvouma nalevo a pak se zas staci doprava před ně,ale jak sem to postupně zesvětloval tak tento efekt vymizel :D Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 :D njn kdyz na to koukam ted doma na lepsim monitoru tak ten flow je peknej ,ale fakt skoda toho bg a ten ramik taky nic moc :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 no jo...rámeček :D ten mi dělá trochu problemy :D jo ale pls nevim co je bg? aa tady nejnovější pro aRMy-K...... http://console-forum.net/attachment.php?attachmentid=5568&d=1250781800 Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 bg - background - pozadi to prazdny za postavama :) _______ to posledni je vicemene patlanice.. sry :) ( mg smajlik :-) a vypada jako ze se tlemim ) opet chybi focal point (ohnisko) : misto kam se podivas prvne kdyz se na obrazek podivas ... tady oci litaj ze strany na stranu ale nic zaostrenyho a vyraznyho nazaregistrujou , de videt snaha o smudge kterej je ale dosti nevychytanej v technice.. chtelo by to vic barevne vymakat :-) a zase vcelku hezky typo ;-) a premysles si otom ubrat u tech sigu na vejsce? tenhle format je divnej x) Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 opět díky za rady :-) smudge fakt nechapu...nikdy mi to neudela ten efekt jakej ma byt :D zkousel sem trochu napodobit tvuj Warfare :) no,vemu tohle na vědomí u příštího sigu.....P.S. s těma typama dost experimentuju,pac to chci mit tak vymakaný jako nektery lidi na tuto*ials.cz :-) P.S.2.:mam totiž Photoshop Elements a ten nema takovejch funkci jako CS3 :D Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 no u toho cod sigu to byla viceme haluz :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: a taky zalezi jakym brushem ten smudge delas vis... koukni na tenhle tut ... od pulky je to o smudgovani http://www.tutorials.cz/clanek1263-zaklady-v-photoshopu-cs3-pouzivani-stetcu-a-nastroje-rozmazani Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 pri pouziti par filtru , sharpu , bluru a kontrastu se ztoho vyklubalo zajimavy dilko 8) zabralo me to asi 8min ... pouzil sem nejdriv ctrl+l a pohral si s levels ... pak dal cernou na pravo a nalevo a upravil sem prekryti ...na vojaka sem maznul bilou stetce a opet nastavil prekryti .... a to je vicemene vse :-) neber to nejak zle ze sem do toho sahnul :-) chtel sem ti ukazat aspon trochu "How" :) a budu rad kdyz si ztoho treba neco vemes Citovat
Frozen Bee Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 jojo v pohodě....něco si z toho vezmu a příště to udělám tak :) edit:tady sem to zkusil opravit,ale nejak mi to neslo,tak sem to aspon obarvil..:D...ale proste nemohl sem prijit na to jak tam udelat fp... EDIT 2:hej ted me napadlo ze bysme mohli udelat chain sig jako na tutorials.....a zapojili by se ti co umí nejak líp s photoshopem.....co vy na to? Citovat
TwiCe Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 no spis bych doporucoval trenovat samostatne a az se aspon trosku ustali styl tak teprve neco chainout ... todle by dopadlo strasne ... s tim fp sem udelal takovej rychlo tut ... vysledek neni idealni ale svuj ucel splni :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.