Kolda Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 jo ja typo vubec neumím ale dik :) Edit: tak tedka uz to necham tu signaturu :D a zkusim to pak třeba mně neco dobryho napadne Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Ten co mám v podpise vytvořeno přes photoshop ale pracuji přes to teprv 3 dny.Takže vás prosím vynechte ty zprávy nejsem žádný odborník :D :D EDIT: Pls hodnoťte Citovat
Cartman182 Odesláno Leden 2, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 Ali - G špatná kompozice Citovat
Cruel97 Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 mohu mít dotaz jak vidím tak je to asiže adobe photoshop už jenom podle názvu ale dá se toto udělat i sa zoner calisto? Citovat
Kolda Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2010 mohu mít dotaz jak vidím tak je to asiže adobe photoshop už jenom podle názvu ale dá se toto udělat i sa zoner calisto? ja si myslím že jo ale má mín funkcí, ale nejsem si jistý protože jsem měl starou verzi EDIT: tak nic něco jsem tam udělal ale moc mi to nešlo DOWNLOAD EDIT2: tak dalši moje díla Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 To auto si hrozne skazil xD .. v assassinovi je hrozné typo .. a chýba mi tam nejaký wow efekt .. Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 Auto je naschvál aby vyčnívalo nic na něm zkaženým nevidím nijak rozmazaný není:) Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 originály vypadaj lépe :) lool já dělám v PS pár dni takže takové komentáře vynech dík :) Citovat
TwiCe Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 A jaký komentáře čekáš hele :) myslíš že jako mě když sem začínal vychvalovali do nebe? ne. Ale esi chceš slyšet slova lahodící oku (protože přece v ps začínáš) je to supr jen tak dál ;) uznávám že z mýho komentu si vemeš velký prd .. takže pokud chceš komentář z kterýho si něco můžeš vzít.. vybírej si jednoduší stocky (obrázky) a zkus si přečíst nějaký tutoriály třeba zde http://www.tutorials.cz/photoshop-signatury (prostě něco o kompozici,typu,světlu atd atd :) ) a pokud tě baví auta .. zkus virtual tuning .. vtomhle odvětví grafiky si krásně ošaháš užitečné toolsky (nástroje) Citovat
g0.dNb Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2010 A jaký komentáře čekáš hele :) myslíš že jako mě když sem začínal vychvalovali do nebe? ne. Ale esi chceš slyšet slova lahodící oku (protože přece v ps začínáš) je to supr jen tak dál ;)uznávám že z mýho komentu si vemeš velký prd .. takže pokud chceš komentář z kterýho si něco můžeš vzít.. vybírej si jednoduší stocky (obrázky) a zkus si přečíst nějaký tutoriály třeba zde http://www.tutorials.cz/photoshop-signatury (prostě něco o kompozici,typu,světlu atd atd :) ) tak vidíš tenhle komentář mi pomůže :D já nikde nehledal takové ty signatury apod. prostě jsem chytl a zkoušel :) tak já nečekám žádné chvály že,já čekám radu Citovat
Kolda Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 prosím moc někdo o commnet ten se mi hodně povedl jsem z něj uplně šťastnej :D :D Citovat
TwiCe Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Na první pohled zaujme .. i typo si vybral dobré (ikdyž mohl být světlejší odstín a trošku lépe umístěnej .. Tenhle sig se ti povedl, ale má jednu celkem velkou vadu a tou je kompozice (rozvržení sigu) ta se mi prostě nelíbí ... hlavní motiv sigu si umístil doprava a přitom nalevo (ikdyž si to blurnul (ono jen blurnutí nezmění focal point:) )) ta červená postavička nejvíc tahá oči :) eště blending je horší .. ale stím moc neuděláš když sis vybral komixovej stock ;) Citovat
Kolda Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 j to jsem zkoušel premazat ale vubec jsem nevěděl co s tím tak jsem to tam nechal :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Koldo,ty opice opičácká :D :lol: + co takhle gaussian blur?? :D ps.:máš DA? Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 Tak konec chainu.....nakonec to je collab s Koldou :lol: dovolil jsem si dokončit :D dej si to taky do podpisu :lol: Citovat
TwiCe Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 libi se mi typo ;) ale jinak se mi to zda odflaknuty :) , vypadlo to nadejne :D Citovat
Kubi.90 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Frozen Bee víš jak jsi udělal ten návod na ty svítící brushe jde to udělat i nějak s textem? Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Twice: néééééééé :D tak ja to ještě předělám...možná :D Kubi:normalně nastav písmo na překrýt :D nejjednodušší trik :D návod večer :D Citovat
Kolda Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Koldo,ty opice opičácká :D :lol: + co takhle gaussian blur?? :D ps.:máš DA? no tož co ?? :D ale ja mam z jinyho obrázku :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 :D ok,dejme tomu :D pak to musíme dodělat...prej je to odfláklý...:D Citovat
Kolda Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 ok ale ne ted az tak zitra nebo v sobotu mam hodně učiní :( Citovat
Guest LaYer Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 tak sice to neni sig ale budiz (je to muj prvni pokus budte na me hodni :lol:) http://s2.imgupload.cz/img/--/139423/JqoOz/pokus.png Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.