duxt Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Udělal by mi to pls někdo banner s nápisem Red Dog ? Dám kolem 1000 credits klidne vice zalezi na kvalite. Je to banner pro counter strike 1.6 clan, takže to může být ve stylu cs :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 pěkný darku,ale mohl bys tam udělat fp ;) Citovat
DarkTemplar Odesláno Leden 29, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2010 Nechcel som tam urobiť FP .. Lebo by mi všetci pindali , že vlavo to je preplnené a vpravo prázdne .. Takto mi to pripadá vyrovnané ;) Citovat
TwiCe Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Když u tohodle uděláš váraznější focal tak to prázdnější nebude ;) ale líbí se mi to .. mohl sis stím eště víc pohrát (víc si pohrát s barevnýma efektama a zapracovat postavu do sigu) x) Citovat
Mock Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Mohl by mě někdo poradit pomoct s efektama ve photoshopu?každý můj sig není žadný nějak extra tak kdo by byl tak hodný a trpělivý a pomohl by mě možná bych dal pak i credits.. Citovat
Mock Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 Templar mas icq?a pomuzes mi ? nebo pomuze me tu nekdo s efektama? Citovat
Kolda Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2010 DT: muj nazor na toto dílo je že to maš moc přeplácané a připadá mi to že těch efektu tam moc není že jen c4d kvůli kterymu mně to připadá tak přeplácané, ale je to čistě muj nazor tak mě neukamenujte :D viděl jsem už u tebe lepši díla Citovat
ondrejsetina Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 Aha, už to chápu jak si to myslel (EDIT).Já myslel že chceš abych na to odpovídal.. ..Ne nejsem Maďar sem normální Čech... (Co ty?) (aaaááha to je fotbalový stadion) (no ,ale možná to bylo myšleno jen pro AP nebo GIMP) Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Leden 31, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 ondrejsetina, nevim jestli si nepochopil podstatu tohoto topicu, ale tady se dávaj signatury a né žádný animace gif ... //Jo budeš používat edit ? Bleh ... :dozey: // ty fakt mluvíš cizí řečí ... si maďar ? Citovat
ondrejsetina Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 ondrejsetina, nevim jestli si nepochopil podstatu tohoto topicu, ale tady se dávaj signatury a né žádný animace gif ...//Jo budeš používat edit ? Bleh ... :dozey: Já tedy vím, nezobrazuje se mi podpis.Tam sem si udělal noví userbar. Nastudoval jsem to na Wikipedia. A nic na tom není.. Ano pochopil v grafických programech to s tím "přeci" souvisí.. (Ano ,ale možná to bylo myšleno jen pro AP nebo GIMP)? Citovat
ondrejsetina Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 Jo! už to tam je..Ok Tady jsem dělal avatar pro člověka tady na foru,ale nelíbil se.. Nic vezlím Zinglebee,vrať se zas do PSP. + A toto jsem dělal do soutěže o 50GB , ale nevyhrál jsem.. Chybami se člověk učí. Snad příště. Citovat
x-t-rAy Odesláno Leden 31, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2010 Asi tak,nikde není napsáno že se sem mají dávat jen signatury... :dozey: Citovat
Frozen Bee Odesláno Únor 1, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2010 DT: promin.....zlé signatury....trochu odfláklý :lol: :( ondrejsetina: co ten userbar music forum? :lol: Citovat
ondrejsetina Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 DT: promin.....zlé signatury....trochu odfláklý :lol: :(ondrejsetina: co ten userbar music forum? :lol: --Bannan nench se otrávít.. ten prostřední je ok a ten intel taky, až na to písmo..(Visitor 10 pix) Citovat
DarkTemplar Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 Tie userbary sú na začiatok fajn .. ALE ! rámik 1px , odlesk rob pomocou B&E , pozadie rob k téme .. Citovat
Kubi.90 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 Mám dotaz když chcu udělat sig tak si dám novou vrstvu a chcu do ní dát obrázek do te základní a když ho tam dám tak se udělá dlaší vrstva co s tím mám udělat aby se nedělala tá další vrstva ?? EDIT : vyřešeno Citovat
Arcane Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 vím že budu asi OT, ale netroufl by si někdo na wallpaper pls? :) ---> http://console-forum.net/showthread.php?p=802921&posted=1#post802921 Citovat
RaNkeR2 Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 Pls kde stahnu nejake superpekne stetce ? nasel sem nake ale nic moc :( Citovat
TwiCe Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2010 RaNkeR2 => http://www.deviantart.com/#catpath=resources&order=9&q=photoshop+brush Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.