Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Dívej já jsu taky začátečník ale ty chyby přece musíš vidět ne?:D Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 super konečně stranky kde se přiučím v umění zvaném Photoshop:) Citovat
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Dívej já jsu taky začátečník ale ty chyby přece musíš vidět ne?:D Já ty chyby vidím .... ale věčinou nevím jak je opravit tak to nechám tak a učím se stylem,omyl chyba :) Snad se tomu příště vyvaruju. Citovat
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Jn moje slova něco jdu zkusit musím si ale najít stock Citovat
Frozen Bee Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Velké gaussovské a strašně bílé to snad vidíš ne? vůbec tam nejde vidět bod zájmu :D Čumte na Mocka jak už chytračí :lol: ;-) ;-) Negto: nevim kolikátej je to pokus,ale zkus si pohrát s jasem a konrastem DT a New4X: nehadejte se!!!!!!!!!!!!! +NEW: Lagy GaGa mam i vic verzí který se liší v drobnostech...dam je sem později..:P Citovat
Guest LaYer Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 ten se ti moc povedl 8> ale mozna trochu prazdny Citovat
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Negto: nevim kolikátej je to pokus,ale zkus si pohrát s jasem a konrastem Asi 3 ... když beru i ty soutěže co tu byly. Ale ty máš dycky pěkné sigy,z kama bereš ty fonty ? :love: Citovat
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Já nechytračím jen říkám co vidím že se mě na tom nelíbí :D jinak něco sem zkusil jen mě sjeďte Citovat
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Já nechytračím jen říkám co vidím že se mě na tom nelíbí :D jinak něco sem zkusil jen mě sjeďte FB to myslel zo srandy .. a k práci > strašne zlý rozmer , dal by sa použiť ; ale zabil si to kompozíciou .. Strašne prekonstrastované + farby sa nehodia .. typo kostrbaté + zlé umiestnené .. Citovat
Mock Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Ten rozmer sem stáhl z netu a říkál sem si že to není pro využití tak nic..písmo je special ke crysis .. jinak ty barvy jsou pravda Citovat
NewX4 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 jste fakt borci todle bych nezvladl hlavne DarkTemplar poodpisi mi prijdou uplne supera NewX4 co porad mas ty tvoje sigy taky nestojej za moc nebo aspon me se nelibi vypada to jako kdybys to jenom rozsmugovla vas mirek.smradoch05 Nejsem žena .... :roll: DT ... hold me ste tvoe sigy vubec nelibi .. nevim jestli se tom da rikat vubec sigy ... nebudu to tu resit ... mock : to pismo mas strasne kostičkované .... a celé je to celkem oničem ..:ziped: Frozen bee : .. luxus jako vždy ... :D .... Citovat
Kolda Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 no hej , lenže potom to pozadie vypadá hnusne , ako to tvoje xD no ja mam problém s tim pozadím asi to udělam z přechodů jak FB :) FB: jo a ty tvoje signy nvm jak ale mě se líbí takovy jednoduchy ale pěkny na pohled že to není zas tak přeplácany a jeste kvuli tomu že umíš s perem :D Citovat
Frozen Bee Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 ´dekuju tem kterym se LG sig líbí ;) Negto: www.dafont.com Kolda: díky :P Citovat
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Nový pokus .... Stock .... :http://i45.tinypic.com/c0uxk.jpg Citovat
DarkTemplar Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 DT ... hold me ste tvoe sigy vubec nelibi .. nevim jestli se tom da rikat vubec sigy ... nebudu to tu resit ... :lol: Tak to budeš asi jediný .. Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička .. Citovat
NewX4 Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 :lol:Tak to budeš asi jediný .. Na viacerých grafických fórach ( zahraničných ) mi 95% sigov hodnotia kladne ; večinov iba nejaká malá chybička .. hej .... nechci se dál s tebou hádat :cry::roll: uznávam v grafice máš ohodně vic zkusenosti atd .... .....dělas i hezci práce ..... :!::cheesygrin: Chci s tebou vychazet v dobrém ...8)... Citovat
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Nehádejte se a radši se navažte do mojeho sigu :D Chtěl bych prosím hodnocení co zlepšit,díky Citovat
Kolda Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Nehádejte se a radši se navažte do mojeho sigu :D Chtěl bych prosím hodnocení co zlepšit,díky maš tam špatny světlo :) Citovat
Negto Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 maš tam špatny světlo :) Je pravda,že světlo neumím používat,to se teprve učím :) Citovat
Kolda Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Je pravda,že světlo neumím používat,to se teprve učím :) ja si vemu kulatý brush na 0% krytí udělam ho velkej a vzdálim si sign a dam ho mimo něj a udělá takovou stopu jak světlo tak udělal dalši sign a zkoušel jsem nějaky effekty a c4d s kterym mi to opravdu nejde :D Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 21, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 FB : parádní ;) Kolda : u toho posledního to chce toho cosi víc zapracovat do pozadí Citovat
Frozen Bee Odesláno Únor 21, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2010 Cart: díky :-) Kolda: moc špatný barvy(vyblitá fialka) :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.