Negto Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Není to o tom,že ti to tak příjde,ale o tom že to tak fakt je .... :lol: Spíše jsem se chtěl zeptat na chyby atd .... Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Ten první : Se mi líbí ;) Ten druhý : to je šílený, škoda že je ten jenom ta hlava Ten třetí : Moc se mi tam nezdá to rozmánutí ;) TAgwall celkově , se mi nelíbí hlavně typo :-/ Citovat
Negto Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Ten první : Se mi líbí ;)Ten druhý : to je šílený, škoda že je ten jenom ta hlava Ten třetí : Moc se mi tam nezdá to rozmánutí ;) TAgwall celkově , se mi nelíbí hlavně typo :-/ Dík ... k tomu tagwallu,já nevěděl jak ho vyrobit tak jsem si stáhl písmo přímo z naruta a použil ... Snad příště tagwall budu mít lepší ... :) Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Tak máš tablet ne ? ....sis mohl napsat svoje :P Tablet, nwm esi máš, tipuju podle podpisu:D Citovat
Negto Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Tak máš tablet ne ? ....sis mohl napsat svoje :P Tablet, nwm esi máš, tipuju podle podpisu:D Nemám :cry: Ale brzo se ho chystám koupit .... Podpis mi udělal armyk :D Nový tagwall ..... sig má jinak černý rámeček,ale kvůli tagwallu jsem mu udělal bílý ... Citovat
Mock Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Mě se to moc nelíbí takové prázdné a rozmazané Citovat
NewX4 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 mě se to líbí :D .... jednoduchÉ a pěknÉ xDDDD Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Ta pravá strana se jako udělá sama?:D Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 U toho music, mi šíleně rve oči to černáý cosi.. U ronalda se mi nelíbí typo a že je tam jenom hlava Citovat
NewX4 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 U toho music, mi šíleně rve oči to černáý cosi..U ronalda se mi nelíbí typo a že je tam jenom hlava asi tak ... tky se mi to nelibi Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Jo a ještě.. nedělej moc středovou kompozici ;), kór u takových malý renderů (stocků) Citovat
Frozen Bee Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Mock: hrozný typa.....:o Cart: středová kompozice jo?:D ten John Cena se mi nezdá moc na kraji :D ale jinak máš pravdu :D Citovat
Kubi.90 Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Podle mě asi ten 1. je nej ale ostatní nejsou taky špatný 8) Citovat
Kolda Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 mě se zdá že u středové kompozice to maš lehčí máš tam víc místa na effekty Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Mock: hrozný typa.....:oCart: středová kompozice jo?:D ten John Cena se mi nezdá moc na kraji :D ale jinak máš pravdu :D tak ale já využil aspoň i zbytek sigu (strany) kdežto u něj se mi to moc nezdá Jinak jo, ale jakou bys chtěl dát u toho johna?:D Citovat
Frozen Bee Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Cart: předešim bych dal jinej stock,a nebo ho trochu zmenšil,aby když ho posuneš,tak abys ho neuřízl...:D Kolda+Cart:využitím obou stran takhle,zničíš flow ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 4, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2010 Víš dobře jak sem to myslel :D nechytej mě hned za slovo:D Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Mock: proc se nedokazes donutit cist ty tutorialy? http://www.tutorials.cz/photoshop-signatury a estli je ctes, tak pochybuju ze podle nich neco zkousis :) svetlo spatne, nezajimava kompozice, vycnivajici typo (ktery ti navic nici FocalPoint) , nelibi se mi ten smudge-brush, zadnej wow efekt, hrozna kvalita obrazku Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Twice, tak já je taky nečetl nikdy :D Citovat
Negto Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Nový pokus ... PS: Asi se začnu tagwallům vyhýbat velkým obloukem :lol: Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Škoda, že jsi toho Mickyho nezapracoval více do pozadí, jinak je to dobré a tagwalla snad komentovat nebudu :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.