Negto Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Škoda, že jsi toho Mickyho nezapracoval více do pozadí, jinak je to dobré a tagwalla snad komentovat nebudu :) Ten tagwall mi dělá vždycky potíže :( Po půl hodině tam vždycky hodím buď jenom mraky nebo jednu barvu a kašlu to :/ Ale snad jednou se mi to povede jak několik postů nademnou :love: Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Twice, tak já je taky nečetl nikdy :D jo, taky to na tech tvych podpisech de videt ;) :D :P Negto: tagwall na jeden sig je zbytecnej, ale jak myslis :) Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 jo, taky to na tech tvych podpisech de videt ;) :D :PNegto: tagwall na jeden sig je zbytecnej, ale jak myslis :) myslím že zlepšení je vidět :P 8) tuty jsou k hovnu zkazíš tím zážitek:D Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 jo , ja tuty taky necetl .. ale kdyz clovek neni schopnej pochopit zakladni principy kompozice a barev tak jsou tutorialy velice dobra pomucka ;) ale nikdo ti nerika at musis delat to co maj v tutu ... ale napr kdyz maj neco o smudgovani tak se ztoho da krasne priucit jak ho pouzivat jo zlepseni de videt .. nebo aspon na tom co mas v podpise .. ostatni se mi nelibi ;) Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Neříkals náhodou že Billy Armstrong je můj nejlepší ?:D Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 nevim kterej ted myslis :) a este se mi libi Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Twice - Dyť je to jedno :D Poslal bys mi pls stock tvýho sigu? Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Dead space - wipe-out is coming stock: http://i47.tinypic.com/mvt7wk.png bonus: vývoj stocku > final klikni zde je to primo pod sigem ;) Citovat
Mock Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tohle jestli udělal doopravdy tak se mu klanim Citovat
NewX4 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tohle jestli udělal doopravdy tak se mu klanim co ? jak udelal doopravdy ? vzdyt tam mas video jak to dělá ... jzs ... btw : je to pekné .... :roll: Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Proč by to jako neměl udělat ?:D Jinak je to hodně pěkná práce Citovat
Mock Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 že jsi všechny stíny pamatuje nazpaměť .. určitě má šablonu Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 tak to dělá třeba po několikátý ale jako určitě to neudělal z hlavy.. máš předlohu Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 ja to frajer .. proste umet kresli + na tabletu ... to pak proste vznikaj sileny veci :) Citovat
Mock Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 co to je vlastne tablet to nikde v tut neni Citovat
Negto Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Negto: tagwall na jeden sig je zbytecnej, ale jak myslis :) Je,ale mně se to líbí a furt mi to nejde :lol: A jinak nějaké výhrady k sigům ? Od tebe a darka si kritiky velice cením protože vás jako grafiky velice uznávám :love: Citovat
NewX4 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 co to je vlastne tablet to nikde v tut neni Děláš si prdel ? ... :wohow: xD vtipálku ... Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Todle je tablet : :ziped:umis kreslit tuzkou, pastelkou? je to podobnej princip .. proste vrstveni a stinovani 4Negto: mickey mouse: de videt ze to je na tom nalepeny, nema to hloubku .. v2 je lepsi :) spiderman: tadle finalova verze vypada jako by se na ni ted meli davat efekty.. takovej podklad na kterym by se budovaly efekty :) shrnuto.. vybirej si jiny stocky .. neco na zpusob toho spidermana ... kdyz zacinas tak se komix a manga postavy delaj do sigu docela spatne :) Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 Moje večerní práce :) Avatar Eat Me Citovat
TwiCe Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 fajne ;) ale to pismo.. :ziped: Citovat
Cartman182 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2010 To písmo se pokusím, ještě upravit zítra po práci , dneska už sem jich zkusil hodně a tohle mi sedlo nejlíp :) jinak díky :) Citovat
Mock Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 jas a kontrast (dle uvážení) Křivky (Curves) (dle uvážení, sami nejlíp uvidíte, jak se vám to bude líbit) -> 50% Vyvážení barev (Color balance) (trošku si s tím pohrajte) Úrovně (Levels) (vstupní úrovně -> 8 - 1,10 - 248; výstupní úrovně -> 0 -247 tyhle body nevim kde jsou kdo muze napise cestu prosím Citovat
playerPS Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Mock: Obraz - Přizpůsobení - tam máš většinu Citovat
Mock Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Takhle to dopadne když se někdo vysere na tut a nechá svou ruku na volno :( Citovat
playerPS Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2010 Bez tý žlutý by to bylo hezčí. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.