Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Graphics Gallery [Rady, Tipy, Komentáře....]

Recommended Posts

Odesláno

jokeman: jde videt ze se zlepsujes ale chce to este pilovat :) ..

v prvnim mi chybi to spravny svetlo .. prece jen kdyz uz ma takovy leskly prouzky na zadech a na krku tak na nej zari docela vyraznej zdroj svetla, tady ho moc nevidim :)

to druhy se mi libi, aji kontrast .. ale znam to u tedlech stocku .. uz oni sami o sobe delaj hrozne moc .. ukazes stock abych vedel co si pridal? ..hlavni typo se mi libi .. ale to subtypo me tak nebavi..

• Odpovědi 4,6k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

JokeMan: na guettovi se mi nelíbí ty barvy a podle mě zbytečně moc velký typo

X4: ''šóna'' nemam rád i tak :D ale na sigu se mi líbí typo a jinak nic :D takle ti to řeknu .. proste na muj vkus tokoví newim jaký :D

ale zase T-shirt se mi líbí až tak že ti ten sig závidim

a tady neco odemně post-18967-14687155699974_thumb.jpg

vim že je to tam trošičku přepálený ale mě se to tak líbí

už mi na sigy docházej nápady asi zase začnu s Virtual Tuningem

Odesláno
Kane: Na levé straně je zbytečně moc místa, typograficky ten název není na dobrém místě a světlo neodpovídá skutečnosti :)

NewX4: Ten shawnwhite je hrozná mazanina. Všechno to tam je napláclé jen tak, i to světlo a hlavě je hodně uřízlá :)

to je tak schválně .. ale souhlasim ... taky se mi to moc nelibi ....

New :/ .. takova hloupost =]

xaa.png

Odesláno

NewX4: Nejsem sice grafik, ale jsem kameraman a pravidla jsou stejná -> zlatý řez, diagonála + typografie (na budoucí umístění titulků) a světlo (nejdůležitější věc, kterou kameraman musí znát).

Jinak grafiku mě dělá DWX (jeden ze zakladelů sig scény v čr/sk).

jeho deviant art

http://dwxak.deviantart.com/gallery/

P.S: Každopádně abych mohl mít názor na tvoji práci, tak musím být grafik? :D Nemyslím si :)

Odesláno

RaiN .. musis chapat ze kdyz tu nekomu kritizujes tak musis neco ukazat, normalni clovek prece nema narok mit nazor :) .. ale kazdopadne ukaz nejaky video nebo tak, zajima me to ;)

jinak ohanet se ze pro nekoho delas .. no nevim .. :D .. a ze je to zakladatel cz/sk sceny? tak ti nevim, do ted sem myslel ze to byli jini frajeri.. ale pokud je to tvuj osobni pohled tak to beru

Joke: dekuju za giftik, akorat si teda nejsu jistej estli to bubu nekdy schopnej vratit

Odesláno

TwiCe: Rád bych to upřesnil -> já nedělám pro DWX, ale DWX dělá pro mě :D

Jinak moje videa. Mám dva kanály - jeden je private Iceland Pictures a pro kámoše mám Valkyrja Entertainment (videa dělaná skoro zadarmo).

http://www.youtube.com/user/ValkyrjaEN?feature=mhum#p/u/4/ukF0SEqoClk záznam z autocrossu

http://www.youtube.com/user/ValkyrjaEN?feature=mhum#p/u/1/2bSskSyVW1c trailer na parkour showreel

Obojí je natočeno na mojí ex-kameru Sony HDR FX1.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu