Dupenka Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Můžete mi poradit co bych si mohl zahrát? Scháním nějaké samozřejmě dobré hry, které nejsou tak známe. Takže mi tu nepište at si zahraji COD 4,5 , GTA 4 , NFS, MOHA, Assassin Creed, Tom clancys, Mafia atd. Prostě bych si chtěl nějakou hru zahrat co jsem ještě nehrál a unikla mi pozornosti.Děkuji :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Prototype - doporučuji taky tedkom hraju FEAR Fallout 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Prototype - doporučuji taky tedkom hrajuFEAR Fallout 3 cus, ty sis ten Prototype koupil nebo stahnul???ze ja bych potreboval vedet kde ho stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 no zkus, far cry 2 nebo stalkera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Fuel, prototype, bionic comando... je toho hodne, staci najet na hrej nebo na naky relase kouknout na videa a tam uvidis sam podle tohojak se ti to bude libit... nebo ghost busters :D to je dobra prdel a paradni grafika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budlog Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Fable The lost Chapter SW Knights of the old Republic SW Knights of the old Republic 2 Sú to SUPER HRY :):):!::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 cus, ty sis ten Prototype koupil nebo stahnul???ze ja bych potreboval vedet kde ho stahnout napiš na ICQ já ti pošlu linky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pančes Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 napiš na icq já ti pošlu linky 360-998-157 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.