Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Program na rozjetí her který by vám normálně nešli

kane1998

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ne, ten program nesnižoval nároky, ale zakrýval nedostatky vaší karty a "emuloval" novější technologie, takže třeba hra si myslela, že máte Pixel Shader 3.0 a přitom ve skutečnosti máte jen 2.0. Pokud už program musíte používat, pochybuju, že vám hra přesto nějak pojede a pokud ano, vždy budete mít nějaké problémy s grafikou (tam, kde se využívají nové technologie, které vaše karta nezvládá).

Program se jmenuje 3d Analyzer

Díky němu se spustil Zaklínač na Asus Eee 900 (

)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Ne, ten program nesnižoval nároky, ale zakrýval nedostatky vaší karty a "emuloval" novější technologie, takže třeba hra si myslela, že máte Pixel Shader 3.0 a přitom ve skutečnosti máte jen 2.0. Pokud už program musíte používat, pochybuju, že vám hra přesto nějak pojede a pokud ano, vždy budete mít nějaké problémy s grafikou (tam, kde se využívají nové technologie, které vaše karta nezvládá).

Program se jmenuje 3d Analyzer

Díky němu se spustil Zaklínač na Asus Eee 900 (

)

Zaklínače ??? To snad ne.... To ti muselo načítat půl roku...

Odkaz ke komentáři

• 0

Shifter: Já to nedělal, jen díky tomuhle kousku o tom programu vím.

Kapr: Tak třeba pro rozjetí CoD 2 na GF4MX by se to mohlo hodit, ta grafika na to sílu má, ale tuším že s CoD 2 má problémy (na nějaké nízké rozlišení by to někomu mohlo jít).

Program házím zde (RS), není to warez, ani nic podobného. Otázka byla, jestli někdo ten program nezná, já odpovídám, že znám a házím ho sem - jestli někomu pomůže, to netuším (já jej používat nemusím)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu