Jitus Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Ahoj, stahuju hry na Wii-Reloaded a každá mi hází chybu Error 001. Už mi někdo radil jak na to, ale ve finále to nepomohlo. Jestli můžete, poraďte mi nějaký odkaz na stahování. Zatím moc díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 mrkni do sekce Downloads ;-) zde na fóru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 tady na foru ;);) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 a jsou ještě jiný varianty :), věřím že jo :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jaxy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Nejlepsi a nejrychleji aktualizovana stranka na wii hry. Mas na vyber ze spousty mirroru... http://www.wiisos.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Ahoj, stahuju hry na Wii-Reloaded a každá mi hází chybu Error 001. Už mi někdo radil jak na to, ale ve finále to nepomohlo. Jestli můžete, poraďte mi nějaký odkaz na stahování. Zatím moc díky....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.