Jitus Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 Ahoj, stahuju hry na Wii-Reloaded a každá mi hází chybu Error 001. Už mi někdo radil jak na to, ale ve finále to nepomohlo. Jestli můžete, poraďte mi nějaký odkaz na stahování. Zatím moc díky.... Citovat
0 JohnCzE Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 mrkni do sekce Downloads ;-) zde na fóru.. Citovat
0 Guest doprdelecigani Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 21, 2009 tady na foru ;);) Citovat
0 Jitus Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 a jsou ještě jiný varianty :), věřím že jo :bash: Citovat
0 jaxy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 Nejlepsi a nejrychleji aktualizovana stranka na wii hry. Mas na vyber ze spousty mirroru... http://www.wiisos.com/ Citovat
Otázka
Jitus
Ahoj, stahuju hry na Wii-Reloaded a každá mi hází chybu Error 001. Už mi někdo radil jak na to, ale ve finále to nepomohlo. Jestli můžete, poraďte mi nějaký odkaz na stahování. Zatím moc díky....
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.