MIRKOOOO Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Zdravim vsetky gtackarov, cakam uz dva dni na aktivacny email od RGSC a stale mi neprisiel dal som si ho aj preposlat aj som sa zaregistroval na 3 ine maili a ani tam mi neprisli, poradite mi ? a bude sa dat hrat MP pokial nebudem prihlaseny v RGSC ako ze dam skip login ked to budem spustat pojde mi MP ? za vsetky radi vopred dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Pošli z původního e-mailu žádost o poslaní měl jsem podobný problém ale u Steamu , pravděpodobně e-maily vyřizuje automaticky PC schránka tak se zkus obrátit na nějakeho admina v RGSC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 skoušels email poslat na g-mail ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 jj, g-mail vsetko vyriesil, velka vdaka, mozete locknut temu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.