Yatterman Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Omlouvám asi už to tu bylo... ale pokud koupím psp 2000 je možné aby bylo s OFW 5.50 na kterém nespustím chicken-hen nebo se to může stát jen s psp 3000? x) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 může se to stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yatterman Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 a bude někdy chicken i pro 5.50? nebo je to nemožné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 nic neni nemozne, ale s chickenem uz programator asi skoncil ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 jj...ale uzivatel tohoto fora kgsws udelal exploit pro firmware 5.51(expolit ze ry Medal of Honor-video na youtube a i nekde tady na foru ;) )...jinak este sem zatim nevidel nikoho kdo si koupilů psp s fw 5.03+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 oni co ted vyrabi tak davaj vysoky fw takze az se prodaji ty co sou doted vyrobeny tak budou mit maly fw ale pak uz se budou prodavat ty novejsi s vetsim fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 becus Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 hele u nas se to jeste neprodava,tadY budes mit max. 5.03 jelikoz hry v CR napr resistance potrebuje 5.03,a jina hra vetsi neopotrebuje;-).Takze se vubec neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 j to budou blbý časy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Omlouvám asi už to tu bylo... ale pokud koupím psp 2000 je možné aby bylo s OFW 5.50 na kterém nespustím chicken-hen nebo se to může stát jen s psp 3000? x) Ahoj kluci.. Já mám podobnou otázku.. Koupil jsem si PSP na e-bay.. Je to 2001 Ice Silver Daxter entertainment pack.. Vím,že už se to v týhle edici prodává dlouho (mám dojem někdy od poloviny roku 2007) Ale přesto mě znepokojilo,že mi PSP přišlo v perfektním stavu (použité) jen jeden opravdu nepatrný škrábaneček na stříbrném kolečku a to nejpodstatnější s OFW 5.51.. PSP bylo posílané z USA.. A předchozí majitel mi neposlal nic jako záručák,abych zjistil,kdy ho koupil a já si udělal alespoň matnou představu o tom,jestli půjde flashnout.. Moje otázka tedy zní: Je šance, že toto PSP půjde flashnout(nepočitejte vytvoření PB,tu mam objednanou z dealextreme)? Mám dojem, že tento Ent.Pack už se nějakou dobu nevyrábí,že je to prostě jen vina předchozího majitele.. Jo a ani na krabici neni písmeno,které označuje,který fw by tam měl v originále být... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 tak zajdi za flasherem a zkus to normalne flashnout to by melo jit kdyz uz se tahle edice prodava dlouho a pokud mas flashnutelnou desku tak to flashnes vpoho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 na krabici neni ´PISMENO :o to snad neni mozny... no ale skus to tou pandorou a pak posli PM ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Zrovna vcera sem prodaval psp 3004 , ktere prislo pomerne nedavno a melo fw 4.21 . Takze sance ze budes mit vyssi nez 5.03 je velice mala myslim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anatolian Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 tak zajdi za flasherem a zkus to normalne flashnout to by melo jit kdyz uz se tahle edice prodava dlouho a pokud mas flashnutelnou desku tak to flashnes vpoho No flashl jsem ho sam a nebyl nakonec zadny problem.. PB jsem vytvoril na kamaradovu Fatku a MMS z moji karty.. A vse slape.. Jeste si zjistim,jakou mam desku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yatterman
Omlouvám asi už to tu bylo... ale pokud koupím psp 2000 je možné aby bylo s OFW 5.50 na kterém nespustím chicken-hen nebo se to může stát jen s psp 3000? x)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts