Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp 2000 OFW


Yatterman

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Omlouvám asi už to tu bylo... ale pokud koupím psp 2000 je možné aby bylo s OFW 5.50 na kterém nespustím chicken-hen nebo se to může stát jen s psp 3000? x)

Ahoj kluci.. Já mám podobnou otázku.. Koupil jsem si PSP na e-bay.. Je to 2001 Ice Silver Daxter entertainment pack.. Vím,že už se to v týhle edici prodává dlouho (mám dojem někdy od poloviny roku 2007) Ale přesto mě znepokojilo,že mi PSP přišlo v perfektním stavu (použité) jen jeden opravdu nepatrný škrábaneček na stříbrném kolečku a to nejpodstatnější s OFW 5.51.. PSP bylo posílané z USA.. A předchozí majitel mi neposlal nic jako záručák,abych zjistil,kdy ho koupil a já si udělal alespoň matnou představu o tom,jestli půjde flashnout.. Moje otázka tedy zní: Je šance, že toto PSP půjde flashnout(nepočitejte vytvoření PB,tu mam objednanou z dealextreme)? Mám dojem, že tento Ent.Pack už se nějakou dobu nevyrábí,že je to prostě jen vina předchozího majitele..

Jo a ani na krabici neni písmeno,které označuje,který fw by tam měl v originále být...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
tak zajdi za flasherem a zkus to normalne flashnout to by melo jit kdyz uz se tahle edice prodava dlouho a pokud mas flashnutelnou desku tak to flashnes vpoho

No flashl jsem ho sam a nebyl nakonec zadny problem.. PB jsem vytvoril na kamaradovu Fatku a MMS z moji karty.. A vse slape.. Jeste si zjistim,jakou mam desku:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu