dragon810 Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Chci si koupit microsoft points a za ně battlefield 1943 ale mam americky ucet.Tak se chci zeptat nemuze se mi stat ze nastane chyba a hra se mi nestahne a prijdu points? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Vysvětli jak to myslíš?Musíš si koupit Americký MS Points a normálně stáhneš;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 Asi chce rict ze kdyby mu treba padl internet jeslti si to pak zase muze stahnout nebo se da stahnout jen 1x. Myslim to kupujes na svuj ucet a pak by nemel byt problem s dalsim stahovanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 nn urcite ne , zustane to v download seznamu dokud to nestahne :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 koupením se jenom unlockne plná verze , pak to taháš neomezeně přes svůj učet jak DEMO ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grolldir Odesláno Červenec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2009 I kdyby sis ji koupil za body smazal ... tak si ji můžeš dál táhat zdarma znova a znova. Takže se neboj. Jinak dobrá volba ja to koupil dnes a nemohl jsem se odtrhnout jak mě to chytlo. Je to nejlepší arkáda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dragon810
Chci si koupit microsoft points a za ně battlefield 1943 ale mam americky ucet.Tak se chci zeptat nemuze se mi stat ze nastane chyba a hra se mi nestahne a prijdu points?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts