Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

poradí mi někdo prosím ?

X-SIDE

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ano, samozřejmě to takto udělat jde, dělá se to v nastavení ovladačů grafické karty (přímo třeba catalyst control center, nVidia má také něco podobného, pokud vím)

Yatterman: Hry na tom jdou hrát v pohodě, viz třeba

, akorát to bude o dost náročnější
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

V obrovské výhodě je třeba i člověk se širokoúhlým rozlišením oproti člověku s klasickým rozlišením, takže výhody x nevýhody bych nechal tak (jinak imho zorný úhel to rozšiřuje). Pokud se hraje na úrovni, stejně mají všichni naprosto totožné podmínky (stejné PC, stejné židle, stejné myši, stejné sluchátka)...

Jo ještě jedna maličkost... Pokud máš jen 2 monitory, budeš mít zaměřovací křížek přesně uprostřed... Zkoušel jsem to a nevyhovovalo mi to, ale zvyknout se na to asi dá. 3 monitory jsou optimum.

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest doprdelecigani
Pokud máš jen 2 monitory, budeš mít zaměřovací křížek přesně uprostřed... Zkoušel jsem to a nevyhovovalo mi to, ale zvyknout se na to asi dá. 3 monitory jsou optimum.
to nejde ten obraz malinko posuout? a nebo rozebrat monitor a mít 2 minitoury jako jeden velkej 16:9(pouzle LCD bez plastu)
Odkaz ke komentáři

• 0

:D tohle už mám zjištěný pokud chceš rozdělit obraz na 2 monitory je nato potřeba aby to ta grafika uměla tzn. že nesmíš mít starou grafickoukartu ale nejakou novější která to podporuje což u tebe x-side problém nebude :D pokud si pořídíš ten PC jak si říkal :D jinak chysám s nato taky na začátku srpna si jedu koupit dvě 22´´ tak napíšu jak to dopadlo

ale je pravda že si na tom PREJ hry moc nezahraješ ty nový asi jo ale třeba CoD2, CS, NFS atd prej ne tak newim co je na tom pravdy

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu