moosi1 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Mám takovej problém mám ten nejnovější cf nevim jak se jmenuje a při každý hře kterou si dám na kartu se mě ta hra spustí a jak ji začnu hrát tak po chvilce se psp sekne a vypne. PLs poradte co s tim mam delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 dost divne. A hb ti jede??? Predpokladam za mas 3.10 OE-A´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 tak to bude asi problem pac takhle newime jak ti mame pomoci... zajed do system menu a tam se podivej urco to tam najdej neco s info... nemam psp po ruce tak newim...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtik Odesláno Duben 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 podivej se do Settings-System settings-System information... Tam je nazev tvojeho fr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 mám 3.10 OE-A´ ale dělalo mi to aji na jíným fw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 Tak co s tím mám teda dělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 moosi1 Odesláno Duben 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2007 dost divne. A hb ti jede??? Predpokladam za mas 3.10 OE-A´ hb taky chvilu jede ale pak se to zase sekne a psp se vypne a 3.10 OE-A´ mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
moosi1
Mám takovej problém mám ten nejnovější cf nevim jak se jmenuje a při každý hře kterou si dám na kartu se mě ta hra spustí a jak ji začnu hrát tak po chvilce se psp sekne a vypne. PLs poradte co s tim mam delat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts