Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

windovs vista

Mafamous-m.k

Otázka

Mám notebook od Sony a chci přeinstaloval windovs.... postupoval sjem podle návodu od výrobce.... starý windovs je smazaný ale nový nemůžu nainstalovat protože mi nejde DVD mechanika.. nevíte co bych s tim mohl dělat? dvd s vistama mám ale to dvd je od jíného pc ale to snad nevadí ... na notebooku na zadní straně je napsaný product key.. díky za všechny rady:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Co je to přesně za model notebooku??

Sony většinou řeší instalaci tak, že na disku je udělaná skrytá partition, na které jsou data pro obnovu z továrního nastavení...takže pokud jsi tam měl původně Visty, bude možné je z téhle partition bezproblémů obnovit. Jen počítej s tím, že všechna data na disku se ti smažou.

Hned po zapnutí notebooku mačkej F9 anebo F8...pokud bude fungovat F9, naběhne ti hned nabídka Recovery.

F8 funguje stoprocentně...vyvolá spouštěcí nabídku Visty...a hned jako první by tam mělo být Recovery mode, Recovery tool nebo tak nějak (popř. Obnova systému)

Vyzkoušej....

EDIT: popř. vyzkoušej ještě F10....podle vyjádření SONY by se to u většiny jejich notebooků mělo spouštět právě klávesou F10

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu