*Dave* Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Jo, ahoj mám další problém :D zlobí mě last.fm, když přehrávam v iTunes nebo čímkoliv jiném, píše mi to tuhle chybu, přihlašovací jméno heslo dávam správně, nevíte co s tím :( :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Vzdyt ti to tam jasne pise - mas na PC spatne nastaveny datum/cas nebo casovou zonu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 :-x Diky, ja sem to zkoušel, ale pořád mi to nešlo, ted sem to odinstaloval nainstaloval a jeste pred installem sem to zmenil dik (lock) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
Jo, ahoj mám další problém :D zlobí mě last.fm, když přehrávam v iTunes nebo čímkoliv jiném, píše mi to tuhle chybu, přihlašovací jméno heslo dávam správně, nevíte co s tím :( :?:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts