USM Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2009 Dobrej Chtěl bych se zeptat mam xbox 360 nejnovějsi model arcade je na ní zárucní pecet taková zelenobílá a nekteré xboxi mají stříbrnou proc mám já takovou? Zálezí treba na sérii nebo jak to je???? Děkuji za odpoved. Citovat
0 Smack Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 Dřív se davali na xboxi stříbrné pečetě teď se dávají zelené. Citovat
0 wizzy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 nebo je to tim ze to bylo v oprave Citovat
0 Sim3to Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Červenec 23, 2009 Nezalezi to na nicim.... Logicky vzato je to asi kvuli bezpecnosti. Prece jenom se papir lehce strhne nez nejaka stribrna/plastova nalepka. Tohle beru cisto logicky... nevim jestli to tak je. Xbox mam uz mesic doma a mam ho taky s touhle zelenou-papirovou. Citovat
Otázka
USM
Dobrej
Chtěl bych se zeptat mam xbox 360 nejnovějsi model arcade je na ní zárucní pecet taková zelenobílá a nekteré xboxi mají stříbrnou proc mám já takovou?
Zálezí treba na sérii nebo jak to je????
Děkuji za odpoved.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.