USM Odesláno Červenec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2009 Dobrej Chtěl bych se zeptat mam xbox 360 nejnovějsi model arcade je na ní zárucní pecet taková zelenobílá a nekteré xboxi mají stříbrnou proc mám já takovou? Zálezí treba na sérii nebo jak to je???? Děkuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smack Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Dřív se davali na xboxi stříbrné pečetě teď se dávají zelené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wizzy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 nebo je to tim ze to bylo v oprave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Nezalezi to na nicim.... Logicky vzato je to asi kvuli bezpecnosti. Prece jenom se papir lehce strhne nez nejaka stribrna/plastova nalepka. Tohle beru cisto logicky... nevim jestli to tak je. Xbox mam uz mesic doma a mam ho taky s touhle zelenou-papirovou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
USM
Dobrej
Chtěl bych se zeptat mam xbox 360 nejnovějsi model arcade je na ní zárucní pecet taková zelenobílá a nekteré xboxi mají stříbrnou proc mám já takovou?
Zálezí treba na sérii nebo jak to je????
Děkuji za odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.