LP.Chazzy Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaké jsou nejčastější vady psp fat, myslím tím tedy co se nejčastěji kazí a tak, a jestli můžete častým hraním zapříčinit nějaké problémy u psp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 No celkově Fat je problémový ne že by slim neměl vady ale tak PSP fat je první verze no.. tak třeba die pixel..joystick někdy blbne tak ruzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 playerPS Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Mám Fat už třetí rok, a ani jednou jsem ho nereklamoval (nechci to zakřiknout). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 sice nemam psp Fat ale myslim si ze i slim neni zadny zazrak ... 1x reklamace , 1x vymena joistiku a tedka v neposledni rade i vymena displaye... a to ho mam skoro 3roky a chovam se k nemu hodne slusne (skoro zadne skrabance ani jednou nespadnul :D )... a tim chci rict ze nezalezi jakou verzi mas ale jakou chytis serii ja mam pech :D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Myslim si, že Fat toho vydrží asi nejvíc :) Já ho osobně nemám, ale kámoš ano a jak vypadá, no děs :D Prostě úplně rozdělaný, přední sklo popraskaný, ale PSP jede a pořád hraje, takže asi tak :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 :D díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xpe Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 fatko mam uz taky ty 3 roky a ted nedavno mi spadlo z vysky na kachle a nikde nic...vydrzi hodne a vsechno slape jak ma...takove blbosti jako ze pak nefunguje joystick, kazda vec co se casto pouziva, pozdeji nefunguje jak ma (nebo staci vycistit a je )...s tim ale problem zatim nastesti nemam :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milan Nguyen Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 já tam taky PSP Fat, mám ho od tý doby co žačínali vycházet :cheesygrin: moje PSP vydrží docela hodně jelikož jsem s ním i házel :cheesygrin: mám jenom rozbití kryt na baterku a chybí mi takový to tlačítko na joysticku jinak je vše docela v poho a to se k němu zrovna nechovám nejlíp :) asi jsem dostal zrovna trochu kvalitnější PSP než jiní :wohow: :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Palmeeeer12 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Kamos mel fat .. bezproblemu , joystick mu jel lehce doleva (kdyz ho natocil doleva tak mu zustal jet i kdyz ho dal z5 ) ja mam taky fat , taky (zatim) nemam zadny problem ale joystick mam stejnej :D:D ale rekl bych ze je pevnejsi nez slim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jocker Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Prostě slim je dražší a fat levnější a fat jak tedy docházíme k závěru je asi terminator mezi lidma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Mam tez fat jiz nekolik a zadny problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xRay Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Mam fat od ty doby co se poprve dostalo na trh... slape jak ma az teda na pokazenou EEPROM v baterce (ale to jsem si zapricinil sam takze tedkom cekam na novou baterku....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trusty Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 fat vydrzi kdyz je o dobrej kousek pokud ne tak nee,ale jinak rika se ze vzdycky kdyz ho rozeberes ti neco zbyde a neco se pokaka coz muzu potvrdit,rozebral sem jendou fat a zustalo mi par veci :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 :D njn tak jádoufám, že to moje fatko taky ještě něco vydrží no,... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LP.Chazzy
Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaké jsou nejčastější vady psp fat, myslím tím tedy co se nejčastěji kazí a tak, a jestli můžete častým hraním zapříčinit nějaké problémy u psp.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts