Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

jaky notebook... na wowko

Sagon15

Otázka

čste pls poradte jaky notebook mini je lepši abych mohl pařit wowko a BC pls newim jaky klidne to budu hrat aji na low detail http://www.pcexpert.cz/mini-notebooky/fujitsu-amilo-mini-ui3520-cce-cre-110151-002 bud ten nebo je lepsi http://www.pcexpert.cz/notebooky-toshiba/toshiba-nb100-125-pll10e-01401xcz- prosime na nejmensi detaili jenom prosim poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
čste pls poradte jaky notebook mini je lepši abych mohl pařit wowko a BC pls newim jaky klidne to budu hrat aji na low detail http://www.pcexpert.cz/mini-notebooky/fujitsu-amilo-mini-ui3520-cce-cre-110151-002 bud ten nebo je lepsi http://www.pcexpert.cz/notebooky-toshiba/toshiba-nb100-125-pll10e-01401xcz- prosime na nejmensi detaili jenom prosim poradte

ani jeden kup si Asus 1000H:)

Odkaz ke komentáři

• 0

na tehlech to nerozjedes maji prilis slabej procak vem si ze lidi maj vykony normalni pc s SLI atd. a nebezi jim to stejne plynule ver mi zkousel sem to na notesu s procikem core2duo 1.6ghz 2gb ram a geforce 9400 a bezelo to na strednich detailech a s problemama okolo 20fps.

Odkaz ke komentáři

• 0
na tehlech to nerozjedes maji prilis slabej procak vem si ze lidi maj vykony normalni pc s SLI atd. a nebezi jim to stejne plynule ver mi zkousel sem to na notesu s procikem core2duo 1.6ghz 2gb ram a geforce 9400 a bezelo to na strednich detailech a s problemama okolo 20fps.

Tak to si zvlášní... jedu skoro vše na Full a mám 3,8Ghz 1,5Gb ram a Nvidia 6200GTX 256mb a vpoho okolo 25fps, takže jsi asi mimozemšťan...:D

Odkaz ke komentáři

• 0

:D hele ok reknu svoji sestavu Core2Duo E8400 zaklad 3.0ghz taktovanej na 3.8 , 4gb Ram DDR3 , zakladka eVga nforce790i Ultra SLI , Grafiky 9800 GTX v SLI (2grafiky) a vse to bezi na windows 7 ;) vis problem je ze 25 fps neni moc v pohode vem si ze ja kdyz du treba do dalaranu tak skocim na 22fps a seka se to hodne zatim co kdyz sem v orgimaru tak mam porad 60 WoW je strasne spatne optimalizovana hra protoze neumi vyuzivat dvdoujadraky atd. viz ofiko forum.

Odkaz ke komentáři

• 0

Bavíte se ještě vůbec o tý hře,co je na světě pěkně dlouho,vypadá jak omalovánky a na doporučený detaily to chce sotva 2ghz cpu a shitnou grafiku?Jestli jo,tak z nás Anonx dělá hlupáky a přitom je sám idiot.Tohle by mohl napsat naprostej idiot,protože když jsem to hrál,tak jsem to na nvidii 7300 a intel celeronu D na nějakých 2,4Ghz rozjel na plný detaily plynule.Takže bych pro příště Anonxovi doporučoval příště tolik nekecat :roll:

Jinak doporučuju ti notebooky s hd 3470 tam to rozjedeš určitě dobře.

Odkaz ke komentáři

• 0

TO smaky ; Pokud z tebe delam idiota tak si to rikas sam ty a mozna i ses bohuzel musim ti rict ze sem to hral kdysi v dobe zakladniho wow taky na docela shit pc a rozjel sem to na max... Ale dnes v dobe patche 3.1.3 a WOTLK se hodne zmenilo v nastaveni hodne veci pribylo a hra je celkove o hodne narocnejsi nez v Zakladu nebo v burning crusade , pokud mi chces tvrdit ze rozjedes WOW dneska na ofiku S nvidii 7300 a celeronem D 2.4 ghz na plny detaily mozna i rozliseni tak ses mimo ty ;) staci si zajit na oficialni forum WOW-europe.com a tam se podivat do sekce technical support hodne lidi s pc za 80 tisic atd. napriklad od alienware atd. rozjedou crysis na 1920*1080 antialiasing 8x-16x a maji to plynule ale bohuzel wow se jim seka , jak rikam pokud neveris me staci se podivat na forko blizzu. Diky za pristi opatrnost v tom ze nekoho nazivas idiotem protoze sam ho ze sebe udelas ;) stacilo se mrknout na ty forka nez si napsal tenhle prispevek.

Odkaz ke komentáři

• 0

Anone já vim jaký to na offiku je, sám tam hraju, ale zakladatele zajímá WoW TBC, kde je nastevní a detaily ještě horší. Wow rozjedeš skoro na každý mašině a záleží na tom kolik lidí je tam najednou připojených. když máš ve městě 200 lidí tak to má co dělat aby to vše vykreslilo a vše plynule. pokud myslíš nějaký free kde se ti tohle nestane tak v pohode na nejmenší detaily s normal fps bys to podle mě rozjel na obou noteboocích

Odkaz ke komentáři

• 0

No jasny ;) vsak to sem myslel ale proste fakt je ze wotlk s tim patchem jak tam pridava nejake to dynamicke nasvetlovani je to o hodne narocnejsi jako treba burning crusade ;)

A myslim ze zakladatel by si rad v budoucnosti zaparil wotlk a osobne bych mu poradil jestli ma omezeny penize aby jeste chvili pockal a koupil si neco vykonejsiho protoze pak toho muze litovat-Rikam z vlastni zkusenosti :) ale to uz je jen rada

Odkaz ke komentáři

• 0

jo patche hru celkově pořád vylepšujou. Detaily kouzel jsou až ohromující a prostředí doslova vyráží dech, ale stále je to jak říkáte "omalovánka". Nicméně wowku tenhle styl sluší než nějaká vyrenderovaná L2 a ani by se mi realnější grafika nelíbila...

pamatuju se když sem klasický wow rozjel na pc Intel Celeron 3 700Mhz, 215Mb Ram a Ge-force 4 64Mb...jelo to na 15FPS a opravdu si myslim že wow na nejmenší detaily na obou notebocích rozjedeš a na free servery to vystačí v pohodě ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak zaprvé, WoW je velmi náročná hra. Na 3,8Ghz 1,5Gb ram a Nvidia 6200GTX 256mb s full detaily to rozjedeš na freečku, které buď ani nemá BC, nebo na takovém freečku, kde jsou absolutně prázdné lokace (okolo 100 hráčů na server). Na ofiku by jsi si s takovou sestavou neškrtl ani omylem. Upřímně řečeno, já osobně mám C2Q 6600 @ 2.40Ghz (čtyřjádro!!), 4GB ram a Ati Radeon 3870 s 512MB ram a WoWko se mi na plné detaily zpomaluje při raidech! Takže buď hraješ na nějakém totálním zapadákově, nebo jsi v začáteční lokaci, nebo nevím, ale nemel tady kraviny. Nevím teda, kdo je tu marťan.

Zadruhé (pro autora topicu), WoWko si na netbooku nezahraješ. A pokud už si chceš zahrát, tak Asus N10! Jeden z nejdražších netbooků, který má poměrně dobrou grafiku (na netbooky), ale přesto tě bude limitovat slabý Atom a budeš jej muset taktovat. V normálních lokacích si zahraješ vcelku v pohodě s jakýmkoliv netbookem (třeba právě v začátečních), ale jakmile dojdeš do hlavního města, uvidíš tak maximálně obrázky.

Zatřetí, kdo doporučuje jakýkoliv jiný netbook, než Asus N10 pro hraní WoW, je asi mentálně chorý (anebo přeje autorovi topicu to nejhorší). Proboha, vždyť drtivá většina netbooků má úplně stejné vnitřnosti a tak je jedno, jestli si koupí eee1000H, nebo některý z těch dvou nahoře, co chtěl koupit. Všechny mají Atom na 1.6Ghz a Inteláckou grafiku :roll: I na tom asusu to nepojede nějak výjimečně, na nejnižší detaily, nejnižší rozlišení, taktovaný procesor a raidy si na tom stejně neužije a to má ten Asus GF 9300m s 256MB

Uvažujte, než tu vypustíte nějaké další průjmy :roll:

Odkaz ke komentáři

• 0

to je sice pěkný, ale autor topicu řikal že chce WOW TBC a klidně na nejmenší detaily. Já hraju wow na offiku na notebooku s NVIDIA GeForce 8400M-G což je dneska dost průměrná karta, 2 Gb Ram a dvoujádrovym procesorem CPU: Intel® Core® Duo 2.0Ghz a detaily mám nastavené na střední a někde i na vysoké a wow se mi ve fullscreenu nějak extra neseká. Pokles FPS nastane trochu v hlavnim městě, ale po minutě kdy už je vše vykreslené a načtené to jede v pohodě.

Vždyt nemusí vůběc hrát na serverech kde je 100 hráčů online, to jsou jen spekulace, třeba hraje na nějakim fun serveru s pár lidma a i tak si myslim, že by s tim nemusel mít nějak zvlášt problém, protože většina raidů jsou indoorový, to znamená že js někde v uzavřený jeskyni nebo nějakym chrámu a tam ti to pojede daleko plynuleji než venku. Ale když na tomhle notebooku v Naxxramasu mi to utáhne dalších 2 lidí, do toh nějakejch 10 creepů najednou a pak bosse s různejma efektama, tak nevidim proč by to nemělo jít na nejmenší nastavení na temtěch noteboocích.

Můj stolní počítač se Sapphire Radeon x1600 pro, 1Gb Ram, a AMD 3500+ 2,2Ghz je už dneska taky takovej velikej průměr ale wow mi tam jede až na některé vyjímky skoro na high detaily, takže říct že tady vyouštíme průjmy nebo že jsme mentálně choří mi přijde trochu moc ostrý na to že to až tak neni pravda:). Navíc jeslti chce hrát tbc tak to zase nemusí bejt na offiku a na free raidy nejsou nic moc, když je to spíš o tom udržet si vysoký zdraví u tanka a mini eventy u bossů jako utíkání před padajícím kamením, vhýbání se lávě a tak odpadají. Jinak bych si asi vybraal ten první notebook

EDIT: jak ještě psal endhalf:

Na 3,8Ghz 1,5Gb ram a Nvidia 6200GTX 256mb s full detaily to rozjedeš na freečku, které buď ani nemá BC, nebo na takovém freečku, kde jsou absolutně prázdné lokace (okolo 100 hráčů na server). Na ofiku by jsi si s takovou sestavou neškrtl ani omylem.
tak to podle mě neni pravda, protože s timhle si to na WOTLK zahraje podle m bezproblémů, neboť samotný wow je daleko míň náročný bez datadisků a i na free serverech. Hrál jsem s timhle i na TBC na free kde bylo zrhuba 200 hráčů online. Hodně bylo lidí v hlavnim městě, občas jsem sem tam někoho potkal na cestě, ale rozhodně že by to bylo nehratelný kvuli pár lidem co potkám na cestě? to ne :)
Odkaz ke komentáři

• 0

Tak to je dobrý,na tý sestavě co máš si za hraješ na vyšší střední detaily GTA 4 a že world of warcraft funguje na vysoký a někdy je to špatný?No to bych chtěl vidět.Ale i tak,nezajímá mě to ,stejně ja to na píču hra...

Jinak ten asus n10 -za tu cenu seženeš s větším LCD , s C2D a se stejnou grafikou notebook,takže nevim co to tu meleš.Průjme

Odkaz ke komentáři

• 0

Arcane, jde o to, co považuješ za hraní. Jestli považuješ za hraní levelování, tak pak ano, to si zahraješ na nejvyšší detaily skoro s čímkoliv. Tohle já za hraní nepovažuju, to je jen omáčka k opravdovému hraní.

"protože s timhle si to na WOTLK zahraje podle m bezproblémů, neboť samotný wow je daleko míň náročný bez datadisků a i na free serverech"

tahle věta absolutně nedává smysl. WoW beru jako WoW + BC + Wotlk. Pokud máš nainstalovanou tuhle kombinaci, hra je daleko náročnější, než samotné WoW, ať už jsi na jakémkoliv serveru, či kontinentu. A pokud si myslíš, že s tou sestavou by dal na full detaily nějaký end game raid, pak jsi opravdu na omylu, to by byl rád, kdyby se mu to nesekalo na nízké detaily.

Smaky, na tebe reagovat nebudu, snad jen krátce. Už jen to, že máš kredity v mínusu svědčí o tvé inteligenci. To, že za cenu Asus N10 se dá sehnat daleko lepší velký PC je všem jasné, notebooky NEJSOU na hraní, ale na mobilní práci ty trdlo. Je jasné, že budou stát víc, než silnější stolní PC.

Inu, co jsem chtěl říct jsem řekl, autorovi jsem doporučil nejvhodnější netbook (samozřejmě pokud by chtěl 15.4" noťasy, jsou výkonnější a levnější), topic pro mě končí. Nebudu se dohadovat o náročnosti wow, sám jsem tu hru hrál cca 3 roky na ofi, mám za sebou 2x osmdesátku, pár sedmdesátek a vím, na čem mi to jelo a jak.

Odkaz ke komentáři

• 0

no od toho je diskuze, o výměně názorů a ne poučovat o tom kterej jeden je správnej a podle kterýho by se měli všichni řídit ;) Samozřejmě že klasik Wow i s TBC je daleko mín náročnější než celá trojkombinace, protože uvedením novýho datadisku se zlepšila kvalita textrur, přibyla spousta nových efektů, nových postav, které jsou složitější na vykreslení a tak, tim pádem bez wotlk ti to pojede daleko líp jak s wotlk. Kord na free serverech, které samozřejmě nefungují jako offik. Dám ti příklad když jsi na Onyxii na offiku tak tam ti lítá, spawnujou se horda malých dráčků a ze země lítá láva.. na free onyxie stojí na zemi a hryže tě. To si myslim že je daleko mín náročnější než vykreslování dalších 20 dráčků a efekt lávy ze země ne? ;)

co považuješ za hraní...každej má jinej styl. mě baví spíš PVE, ale hlavně tu hru hraješ aby ses dostal na max level a pak se zlepšoval.. několik měsíců si tu postavu jen expíš takže i to považuju za hraní :D protože i tak chodíš dungy, děláš eventy a tak :)

jinak jestl itě zajímá s mou sestavu full end raid tak Ulduar jsem jel na střední-vysoký. První stage kde jezdíš v obrněnejch vozech a ničíš hordy spawnujících se trpaslíků se sice držel někde u 23-26 FPS ale bylo to na střední-vysoký a to si myslim že je dost dobrý..nezapomínej že jeho nezajímá high endový kompy a high nastvení ale jakejkoliv notebook na kterym na low spustí a zahraje si wow xD

Odkaz ke komentáři

• 0
Smaky, na tebe reagovat nebudu, snad jen krátce. Už jen to, že máš kredity v mínusu svědčí o tvé inteligenci. To, že za cenu Asus N10 se dá sehnat daleko lepší velký PC je všem jasné, notebooky NEJSOU na hraní, ale na mobilní práci ty trdlo. Je jasné, že budou stát víc, než silnější stolní PC.
Ty taky nejsi zrovna moc dvakrát nejchytřejší.Vůbec nic o stolnim pc jsem nepsal.Jinak jsem v minusu jenom pro to,že tu nejsou všichni moderátoři '' v pohodě '' nebudu psát kdo přesně.Ale je mi to jedno.S tebou jsem dodiskutoval,nemá to cenu...
Odkaz ke komentáři

• 0

Ne, takhle, já se omlouvám, jestli to vyznělo nějak ostře. Nikoho neurážím, i tobě se smaky omlouvám. Pardon. Netbook jsem doporučil, notebook by nebyl problém doporučit za nižší cenu asi 5x výkonnější, ale to autor nechtěl :-). Každopádně svůj názor jsem vyjádřil, howg :-).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu