Devilek Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 cau lidi. Dneska jsem skousel pretahnout par pisnicek z flashky do xka,nenasel jsem tam zadnou moznost jak to udelat...jen poslouchat.Nevite jak na to?dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Červenec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 myslim že to nejde,jedině že to de tak že ty písničky dfáš na dvd(musiš je vypálit ve formátu jako sou normal origos hudební cd) a pak to de zkopírovat na hdd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Devilek Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 aha...to je na me moc slozite..tak to budu vzdy z te flasky poslouchat a bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2009 Oboda : Vypalis na dvd a vypalis jako hudebni cd :roll::D Uvedomujes si vubec co pises ? :D Jinak nejde to , musis to vypalit na cd , ne na dvd ! Jako hudebni cd a pak to jde do xboxu konvertnout do wma formatu na HDD . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Devilek
cau lidi.
Dneska jsem skousel pretahnout par pisnicek z flashky do xka,nenasel jsem tam zadnou moznost jak to udelat...jen poslouchat.Nevite jak na to?dikes
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts