nokia.mobil Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Telefon jsem vypnul a po zapnutí se mi porad restartuje naskočí logo jablíčka uprostřed se oběví kolečko ze jakoby pracuje a asi po 5 minutach se restartuje a porad dokola. Díky moc za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Telefon jsem vypnul a po zapnutí se mi porad restartuje naskočí logo jablíčka uprostřed se oběví kolečko ze jakoby pracuje a asi po 5 minutach se restartuje a porad dokola. Díky moc za radu. Pokud se ti pripoji k itunes, coz si myslim ze pujde, tak udelej restore. Nic jineho nez restre nepomuze nebo pak az jedine reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Osobně doporučuji udělat restore přes recovery nebo ještě lépe přes DFU mód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.