johnDOU Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Nazdar, potřeboval bych doporučit dobrý NEOGEO Emulátor, nebo poradit. Zkoušel sem MVSPSP Emulátor,ale píše mě to, že mě chybí bios :( Zkoušel sem stahovat biosy a podobně a bez vísledku. Tudíž bych potřeboval: 1. Nejlépe mě ten MVSPSP (tu wifi verzi, jestli je možno) nekde upnůt kompletní i s biosem a tema věcma aby to jelo. 2. Nebo mě napsat krásný návod, kde sehnat bios a jak ho tam nacpat. Mám CFW 4.01 m33-2 Jinak ještě by bylo dobré doporučit nejaký dobrý MAME Emulátor. Co sem zkoušel tady na foru a i jinde tak nefungoval. Dík za help. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johnDOU
Nazdar, potřeboval bych doporučit dobrý NEOGEO Emulátor, nebo poradit.
Zkoušel sem MVSPSP Emulátor,ale píše mě to, že mě chybí bios :( Zkoušel sem stahovat biosy a podobně a bez vísledku.
Tudíž bych potřeboval:
1. Nejlépe mě ten MVSPSP (tu wifi verzi, jestli je možno) nekde upnůt kompletní i s biosem a tema věcma aby to jelo.
2. Nebo mě napsat krásný návod, kde sehnat bios a jak ho tam nacpat.
Mám CFW 4.01 m33-2
Jinak ještě by bylo dobré doporučit nejaký dobrý MAME Emulátor. Co sem zkoušel tady na foru a i jinde tak nefungoval.
Dík za help.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts