Zbora Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Zdravim .. mam takovej problem pouzivam QIP .. ale nemuzu se pripojit .. ani na ICQ 6,meebo,icq2go pise to porad pokus o opetovne pripojeni a nic .. :( kamos mel dneska vypadek icq ale uz mu jde .. ? pls.. help..:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 a driv ti to slo? dalele jsi nejake zmeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbora Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Vsechno slo to icq mam snad 4 roky .. nn nic sem nedelal .. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 cau ukazuje ti ze mas cekat 30m zejo?Jestli jo mussi fakt pockat pul hodky a pak do pujde,stalo se mi to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2009 Jezis tak chvili pockej ne? Pise ti to snad jasne - zkousis to moc naraz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Hele ozvy se mi na icq, poradím ti s tím:D Ale teď vážně, zapni bránu firewall apak dej v IE nástroje-> možnosti internetu -> zabezpečení a všechno nastav na střední ... pak by to mělo fungovat po restardu PC.. //Lachtan, tk to by mě nebavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 To jsem měl taky. S tím nic nenaděláš. Prostě počkej 2-3 dny a pak ti to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.