brizap Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Zdravím..mám takový problém..občas když vypnu psp(jenom do rezimu sleep) tak porad sviti kontrolka..pomůže jen když přidržím dlouho vypínání..prosím o radu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jesli máš záruku tak to reklamuj jinak to asi bude špatnej vypínač co reaguje jen na dlouhy podržení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brizap Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 jesli máš záruku tak to reklamuj jinak to asi bude špatnej vypínač co reaguje jen na dlouhy podržení já to reklamuju a hoděj mi tam nefleshnutelnou desku :(:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
brizap
Zdravím..mám takový problém..občas když vypnu psp(jenom do rezimu sleep) tak porad sviti kontrolka..pomůže jen když přidržím dlouho vypínání..prosím o radu...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts