Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

steamless cracked steam client-->help!

perrek

Otázka

čus dneska jsem si stáh tohohle klienta (podle popisu jsem zjistil že je to cracklý steam z kterého můžu stahovat steam hry zadara).po nainstalování mi na ploše vznikly tři soubory a to: steam, cracked steam a master server patch..když spustím cracked steam, žádná reakce.když pustím steam, a vyberu hru kterou chci stáhnout tak to po mě chce informace o platbě (paypal, visa atd) a když spustím master server patch tak si tam muzu vybrat jestli chci nainstalovat cracked server nebo legit server...Jde mi o to to rozchodit tak abych moh stahovat a hrát hry zadara...za pomoc dám 500 credits díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ty ho máš asi dlouho že ? kámoš skoušel stahnout hru přes g-steam nedá se.. (skoušel Day of defeat source) kdysi dal ale to není ted v témat

E:jinak všechny hry co jsou na steamu si stejně nezahraješ ;) jen vybraných pár..

jde mi jen o day of defeat...a da se to nekde sosnout jako non-steam??jako treba CS 1,6 nebo CS:S ????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu