Lutys Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Zdravím...Chtěl bych se optat,jestli by mi někdo mohl poradit nějaké dobré hry na playsta3...už nevím co hrát a tak budu vděčný za rady a typy...díky moc:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 CoD4,CoD5,11.listopadu CoD6:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Proboha, www.gamespot.com a vyjed si zebricek. A dej si par facek za blby dotaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lutys Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Ty kreténe jeden presťaň machrovat a táhni si honit vocase úchyle jeden namachrovanej!!!Ty se jmenuješ asi všeználek viď...kryple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becus Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 lutys:D:D:D:D:D:D::D:D dobre ty;-),jeste skus Little big planet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lutys Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Jo a ty debile namachrovanej,neptal jsem se na žebříček nejlepších her,ale aby mi někdo doporučil nějakou slušnou hru...když už seš ten všeználek,tak se nauč číst kokare...jo a dobře pohoň bukvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lutys Odesláno Červenec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 díky moc...to už nějakou dobu hraju chtěl bych zkusit něco jiného,ale jinak díky za podporu:roll::bash::) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Ban te nemine. :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Lutys: podle me nejlepsi hry - InFamous, Resident Evil 5, MGS4, Killzone 2, Prototype, Resistance 2, FIFA 09...ale uz je na tobe jakej chces zanr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 Lutys promiň prve sem chtěl radit ale po přečtení tvejch příspěvků bych ti typl tak 13 roků a budeš myslím hodně velkej drsoň alespoň u PC možná seš ve skutečnosti šikanovanej a možná i zneužívanej no nevím proto ti poradím jedno vyhledej tak možná odbornou pomoc nebo hru z přístupností +12... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2009 nejvíc doporučuju farcry 2 ,gta 4,skate 1,2 , pure a killzone 2 super pařbičky!!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KO23L Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Taky doporucim naky Gamesky u kterych jsem se za posledni dobu dobre bavil, ale je mozny ze uz si je taky paril :). Nevim co mas rad za zanr tak to vemu nejak tak prurezem :D : Survival- Dead Space - zatim asi nejlepsi survival horor na PS3 co jsem hral Resident Evil 5 - taky dobra gameska ale spis akce, atmosferou to na skripajici vesmirnej korab z dead spacu nema Akce- Devil May Cry IV - pokud mas rad takovy gamesky tak slusna rubanice GTA IV - i prez to ze sem GTA serii nikdy moc nefandil a zadny z predchozich me moc neoslovili (az na San Andreas to bylo taky pekne zpracovany) si me 4ka ziskala skvele propracovanym pribehem Overlord - skvela akce s lehce strategickyma a rpg prvkama a perfektni humornou stylizaci .... pak trebas Bioshock, Metal Gear IV a Uncharted ale o tech se asi neni ani treba zminovat RPG- Tady zatim neni na PS3 z ceho moc vybirat, tady jsem asi nejvic casu stravil u Oblivionu a ted u Sacred 2 (i kdyz z Sacred se konzolovim ovladanim stava takova rubacka z izometrickyho pohledu :D s sirokyma RP moznostma uprav postavy) Beating- Soul Calibur IV Street Fighter IV Platoform- LBP ti uz nekdo doporucoval a i jsi rikal ze ji paris takze ttu psat nebudu :) Simpsons the Game - u Simsnu sme se s pritelkyni opravdu skvele bavili a dohrali jsme je jednim dechem, sice nejsou nejdelsi ale v kazdem kole prekvapi s jinou naplni a jinymi ukoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 jj LBP taky doporučuju good gamesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts