Xbox360man Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Zdravim. Chci se zeptat zda někdo zná ňáký program na nahravání audia třeba z videa na youtube do nakeho formatu ... Jako ze bych zapnul video a ňáko bych z něj nahrál jen audio ?? Jde to víte o nečem .. Jesli je to blbí dotaz nebo tu něco je tak sry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 sorry ale tohle je fakt uz moc..chapu,ze nekdo treba neco nemuze najit..ale tohohle je na netu mraky..chapu ze nejaka lamka se 10x zepta na neco ohledne flashe,a ze se 10x zepta jestli jde neflashovatelny FW flashnout..ale tady to snad jsi dost chytry na to aby si to nasel..ale ok..protentokrat: http://lmgtfy.com/?q=Nahravani+zvuku+z+youtube EDIT: tahle stranka te treba nauci vyhledavat neco pred hloupyma dotazama.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 omg ty z toho nadelas .... ja vim ze je to blbej dotaz ale tak .. a jinak z youtube jsem zrovna nemyslel no ale co :D ae je pravda ze toho je na netu hodne :D tak sry ale zadaval jsem to do netu blbe .. a to co jsem nasel tak to neslo .. no ale myslim ze forum je na dotazy a ne na :.. :D tak jako sry ze sem se zeptal no .. Jinak dík no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 pink piggy kua co si o sobe myslis? ze ses borec co vsemu rozumi? slusne se zeptal a ty delas jak kdybys byl nejlepsi na svete ... takovy blbecky mam fakt rad , toto je forum jestli nevis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 WARTRYTON..na chatu uz jsem ti to napsal..odpovedel jsem mu slusne,zadneho borce ze sebe nedelam..hodil jsem mu takovy odkaz,aby se nejprve naucil hledat..zeptej se zkusenejsich uzivatelu na tomto foru,kdyz me neveris a podle tebe placam kraviny od ceho forum slouzi..90% lidi na tomhle foru jsou nasrany,ze tady posledni rok a pul,dva roky chodi nehorazni kkti kteri se ptaji na kazdou ptakovinu..to forum se tim jen kazi..jestli ty chces patrit mezi ne,tak prosim..ale toho blbecka si odpust nebo ti priste blbecku budu rikat ja az si na tebe nekde pockam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 doporučuji tento soft Youtube to mp3 http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.