manousp Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Zdravim, je tu nekdo, kdo by byl schopny mi nakodovat muj design do nejakyho RS ... co ja wim, ktery je nejelpsi ... dam points .... 5000- 7000 ... tak se ozvete:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mohl bys nejak presneji popsat, o co se jedna atd?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 mohl bys nejak presneji popsat, o co se jedna atd?? no jde o zakopmonovani meho designu (jeste ho nemam udelny, takze zatim predbezne) ... do redakcniho systemu .... design ti dam treba v psd formatu (narezat uz by sis to musel podle sebe) ... nebo jak normalni obrazek .... jeste se mrknu na ty RS ... chvilku uz sem se na ne nedival, tak poresim, ktery by mi nejvice vyhovoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 jde mi spis konkretne o jaky redakcni system se jedna,co by bylo naplni a jak slozite by to bylo..jestli jde jen o nascriptovani obycejneho webu,nebo jestli je to neco slozitejsiho atd..kdybys chtel,s designem ti mohu take pomoct.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 co ja wim ... napada me SunLight CMS ... pokud vis o nejakem lepsim, tak sem s nim .... web chci udelat co nejjednodussi vzhledove ...... newim presne, jak by si to delal .... RS nabizi mnoho jiz udelanych sablon, tak jestli by si nejkou z nich pouzil ... a zakomponoval do ni jen ten design + slavil barvu, ramu... atd ... nebo jestli by si to kodoval uplne na novo .... ... jinak tam chci z tech slozitejsich veci fotogalerii a miniaturama .... a diskuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 pockej ted nevim,jestli jsem te pochopil spravne..ale ty to proboha chces delat pres ramy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ale nechci ... jak ti proste dam jen ten design .. a ty uz si to udelas jak chces :D ... me je to uplne volny, jak to bude. ... hlavne kdyz to pojede na tom redakcnim systemu ... a bude fungovat ta administrace ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 a o to jde..jaka presne administrace..jde mi o to,jestli na to bude stacit PHP,nebo jestli se to bude muset delat pres ajax,atp..jelikoz ajax jaksi neovladam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Co to tady žbleptáš o ajaxu ? :D To se dělá v css achjo.... asi co udelas v php ? v php jsou jen nektere casti kodu. Ja ti to klidne udelam vymenou za neco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 co zblebtlam o ajaxu??vis k cemu ajax slouzi??aby si u nejakych slozitejsich redakcnich systemu nemusel neustale reloadovat celou stranku,tak si reloadujes jen urcite casti atd..to zblebtam o ajaxu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 ježiš to maji placený redakční systémy na vysoký urovni. Ne banality za hubicku ...... a hlavne tohle se dela to co tady pises i v php kdybys vedel ..... ukaz mi nejaky tvuj web a pak se o tom muzeme bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 hele, proste to udelame takhle .... az to bubu mit hotovy ... tak ti to dam ... a ty udelas, co umis. ... snad by to mohlo stacit ... zadny slozity web to nebude.. hlavne aby tam sly jednodusee pridavat prispevky ... pres administraci davat fotky do galeri ... a tak ... dale by tam mel byt vypis celunu ... jako takovy profily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 ježiš to maji placený redakční systémy na vysoký urovni. Ne banality za hubicku ...... a hlavne tohle se dela to co tady pises i v php kdybys vedel ..... ukaz mi nejaky tvuj web a pak se o tom muzeme bavit ano maji to placene redakcni systemy atd..:) ale to neznamena,ze to nemuze byt udelano i tady..:)..prave proto jsem se ptal..jo pres PHP to jde delat taky..ale hodne zadavatelu ma potrebu,aby to bylo udelano v ajaxu..proto jsem se ptal..tak to snad nebylo nic hrozneho..:)..jedno..volovina..tohle nemusime resit..pokud tam potreba ajax delat neni tak v pohode.. hele, proste to udelame takhle .... az to bubu mit hotovy ... tak ti to dam ... a ty udelas, co umis. ... snad by to mohlo stacit ... zadny slozity web to nebude.. hlavne aby tam sly jednodusee pridavat prispevky ... pres administraci davat fotky do galeri ... a tak ... dale by tam mel byt vypis celunu ... jako takovy profily :) tak tohle opravdu staci uplne pres PHP..to jsou tak tri tabulky v MSQL..s tema fotkama tim uploadem teda se priznam,to nevim jak se dela..ale na netu je plno skriptu,takze bych nejaky pouzil,nebo se podival jak funguje a napsal nejaky svuj..to by nemel byt problem..tak napis jak to budes mit,jestli budes chtit a nebo treba tommymu..to je pak uz na tobe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.