mladej Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Zdravím mám problém, vyzkoušel jsem NAVIGON i SYGIC a v zadné navigaci mi to nenaslo signal. podotykam ze jsem to nezkousel v baraku, ale na kole i na motorce. proste to porad hleda a hleda signal...ani po hodine ho to nenajde v cem by mohl byt problem? nemam nejak deaktivovany GPS modul? nefunguje mi ani RunKeeper Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 zakladna otazka....funguje lokalizacia v Maps? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 v Maps me to najde ale asi o 100 metru jinde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 tak v tom pripade by som radsej skocil do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mladej Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 na iPhone foru jsem cetl ze to je chyba FW3.0 ...ze to nejak blokuje GPS chip nebo co...i kdyz jsem uz nasel hodne navodu, nic mi nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nugeta191613 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 mam FW3 JB a skousel jsem to v aute ale neni to tak extra nekdy to ztrati signal a treba po 2-3min zase najde ale top je na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vuaras Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 mal som podobny problem, jedneho dna, (po skonceni trial IDA od Sygic) mi proste vypadlo GPS a nic nepomahalo, ziadna aplikacia nenasla moju polohu, maps sli len podla signalu z vysielacov telefonneho signalu. Pomohli odinstalovat iDA a slo to. Teraz mam FW3 JB, nainstalovane Sygic Mobile Maps, menej ako 3 ciarky som este nemal, signal drzi cely cas (zatial). Skusil by som asi nainstalovat este raz FW 3 a na cistom systeme skusit len mapy, ci najde alebo nie (ale nie len A-GPS) ale len single modru bodku. vuaras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.