azareth Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Dobry den chtel bych konecne ukazat ze i ja to myslim na foru dobre proto sem si pripravil sice dlouhy ale zato presny video tutorial jak nedostat ban na xlive! za pomoci ABGX360 a nasledné vypaleni na DVD+R DL Pekne pokoukani byl bych velmi rad za THNX =) http://uloz.to/2180212/xbox-360-vypalovani-a-patch-stealthu.rar Video je kvalitni a je v HD kvalite Prosim aby to nekdo zaradil nahoru mezi zvlastni topic dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 To je sice hezky, ze chces ukazat, ze tady chces bejt, ale stealth uz neni potreba od iXtreme 1.4. A myslim si, ze kazdy, kdo hraje na Live, ma uz iX 1.6 nebo aspon 1.51. Jinak pekna kvalita i zpracovani, ale myslim si, ze uz celkem zbytecny. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 co sem slisel stealth se dava aj na 1,51 no kazdymu bych to doporucil radsi udelat ne kazdej to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Pekny navod :) Das to na youtube ? Pokud se ti s tim nechce drbat , klidne to tam hodim kdyby ti to nevadilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 jj dej to na youtube dik =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 pekny urcite to hodne lidem pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 mohl bys se zeptat teda jak to je???je to prostě opatchování hry, která ještě nemá stealth?jak to teda myslel Pechyk9 že od fw 1.4 se už nemusí patchovat,upe mě těď zblbnul:D jo a bude to špatný když opatchuju už opatchovanou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 urco se nic nestane kdyz to opatchujes =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krool Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Ahoj mam Xbox 360 Elite a hry si kupovat nechci takze kdyz udelam to co je na videu tak mi pude hra kterou jsem stahl z internetu nebo musim udelat jeste neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ano pujde ti to doufam ze mas flashlou mechaniku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krool Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 A jak to zjistim ze ji mam flashlou to se da koupit flashnutý já sem ho vcera rozbalil takze newim nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 skus vypalit hru... nebo řekni kdesi kupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krool Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ja sem to vyhral v jedny soutezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ja sem to vyhral v jedny soutezitak v tom případě,jestli sis ho neflashoval,tak ho na 100% flashlý nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krool Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ok a bez toho mi nikjak vypaleny hry nemudou? jo a neda se nak spojit xbox s pc pres kabel abych hry nemusel davat na cd ale rovnou do xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 radši dej xbox nějákemu flasherovi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krool Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 ok a kde je nakej pobliz Kolina Nebo nymburka nevite nekdo bydlim v mestci kralove kde je nejblizsi flasher? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 kroll napis mi domluvime se icq 460-013-748 pomohl bych ti to flashnout =) ale musim vedet par informaci ohledne tveho xka napis mi dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dede1468623622 Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Prosimtě, když mam tu hru v NTSC a dam ji pres abgX360 patchovat na PAL v tom Your cosnole region code zmeni se to normal na PAL ??? A bude to fachat v pohode:-) ? .... diky za odpoved- spěchá .... BTW: Perfektní tutoriál 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Ne, musíš sehnat hru rovnou PAL. Jinak dobrej návod. Ale už FW 1.4 má v sobě stealth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 Díky za návod. Mám flash IXtreme 1.6. Tam už je stealth přímo? Takže nemusím ten AGBX360 používat? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 ach jo iExtreme 1.4 a vyšší mají STEALTH v sobě.... Pouzivat ABGX neni jen o tom zjistit jestli mas stealth :dozey:...zjistuje i jine veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike55 Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 V klidu kámo. Dík. Já si všiml no, že to zjištuje i jiné chyby..crc atd..tak já to budu projíždět..nic tím nepokazím.. ještě jednou díky za návod :) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 very nice...tkž já mám vypálenejch pár her8) ani jednu nemám projetoou abgx kem(dlouho to trvá) takže je velká pravděpodobnost že dostanu ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 ne pokud hry byli prepatched - předpatchovány.. pokud stahuješ hry od velkych warez grup např. Xbox - Unlimited či něco podobného tak hry jsou už patchnuté.. a skontrolované jen vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.