jbunny Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 jeej já teda stahuju převažně tady viz pcmaker,viperxp apod.... Citovat
piggy Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2009 Taky hodně záleží na verzi FW, jakej máš. Pokud máš alespoň 1.4, tak se moc bát nemusíš. Citovat
Sakal1468621266 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 ano pujde ti to doufam ze mas flashlou mechaniku Jako novacek se zeptam: Jestlize mam flashnuty FW mehaniky, pak kdyz se budu ridit navodem a hru si vypalim, tak mi pujde bez banu na xbox live, je to tak, ze? Nedelal bych to ale ceny her jsou proste ukrutny ... :( Citovat
Moderators romeno Odesláno Říjen 1, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Ano presne tak ... Citovat
Pacik Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 Chtěl bych se zeptat, když už mam vypálenou hru na DVD+DL, a chci jí vyálit ještě jednou tak stačí například přes Alcohol vytvořit Image toho DVD+DL kde je ta hra, pak přepsat cestu v .dvd souboru a vypálit to? Děkuji předem za odpověď. Edit:// Tak už jsem odpověď našel. Citovat
leadercz Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak jsem shlédl video a musím opravdu pochválit :wohow: Jakož to budoucí vlastník Xboxu 360 Elite budu používat tento postup . PS: Jsem ted ale trochu zmatený, tento tutoriál byl na vypalovaní a patchnutí nebo jen na patchnutí ? A vypaluje se pouze soubor .DVD ? Citovat
romik Odesláno Prosinec 11, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak jsem shlédl video a musím opravdu pochválit :wohow:Jakož to budoucí vlastník Xboxu 360 Elite budu používat tento postup . PS: Jsem ted ale trochu zmatený, tento tutoriál byl na vypalovaní a patchnutí nebo jen na patchnutí ? A vypaluje se pouze soubor .DVD ? projdi si tady ty tutoriály, všechno tady máš Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.