Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s instalaci driveru graf. karty ATI radeon

Moucha1468621212

Otázka

Zdravim, nedavno jsem formatoval pocitac a instaloval novy system (XP) ale po instalaci muj spravce zarizeni neni schopen detekovat moji grafickou kartu (ATI radeon HD 3600 series VGA) a nejdou nainstalovat ani ovladace k ni. Vzdy to napise "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system" Nyni jsem zkusil Visty, kde instalace probehla na prvni pohled v poradku, ale presto v spravci karta porad neni a ani drivery v PC nejsou. (Hry pozaduji grafickou kartu, chybi HD rozliseni atp...) Zkousel jsem ruzny veci jako nouzak a instalovat manualne, ale bohuzel. Poradi nekdo prosim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Drivery mas na CD ? nebo stahujes znetu, jesi na cd, tak je zkus stahnout z netu, mě dělalo problem uplně to stejny když sem instaloval visty (nV 8600gt) a taky mi to nechtělo drivery nainstalovat, pak sem zjistil ze sem mel cd od cehosi zasran...

Odkaz ke komentáři

• 0

V spravci mam dve Unknown devices. Zakl. deska je FIC p4m-865, 3,00Ghz, ale nemam tuseni jestli vam vubec rikam spravny veci, na ktery se me ptate, nejsem prilis zbehlej v kompech. A je to skutecne Blue Sapphire karta. Zkousim ted instalovat ovladace primo od Sapphire.

Odkaz ke komentáři

• 0
Drivery mas na CD ? nebo stahujes znetu, jesi na cd, tak je zkus stahnout z netu, mě dělalo problem uplně to stejny když sem instaloval visty (nV 8600gt) a taky mi to nechtělo drivery nainstalovat, pak sem zjistil ze sem mel cd od cehosi zasran...

Drivery stahuji z netu, zkousel jsem vsechny mozny uz snad, od starych, po nejnovejsi. Z CD to muzu zkusit taky kdyz ho vystracham nekde, ale prijde mi to divny ze by to z CD slo a novejsi drivery ze by nesly. Bojim se ze je chyba v hardwaru ale je to mozny ze by jeden den ta karta sla, pak se rozhodnu preinstalovat system a najednou nejde. Navic, pamatuju si, ze jsem kdysi chtel aktualizovat ovladace na novejsi a psalo mi to ze to nemuze najit graf. kartu, pricemz tam evidentne byla, protoze vse slapalo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu