duxt Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Mám takový problém, když poslouchám písničky které mám uložené v PC, tak mi hrajou normálně, ale když do mechaniky vložím dvd disk a chci ho přehrát, tak všechno funguje normálně až na zvuk který nejede... Předem děkuji za vaše rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 nevim jestli to je možný, ale neni možný že zvuk třeba jede 2.0 a ty to posloucháš na 5.1? to by ti některý repráčky nehrály. takhle jsem to měl já. měl jsem vyplý přední, jen zadní zustaly a pak to tohle dělalo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 zkus jinej přehrávač:D a máš to u všechn filmů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Červenec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Ne, chyba není v reproduktorech, počítač na kterém mám problém je notebook:D A mám k němu přídavné repráky 2.1 (tam zvuk DVD nehraje), a když vypojím přídavné reproduktory tak mám klasické notebookové a tam zvuk dvd taky nehraje...Kdycky hrál a dělá to na každém DVD... Přehrávám to Windows media playerem kterým mi to vždycky šlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 26, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 Na dvd filmy je nej power dvd program , zkus jej . A taky nainstaluj kodeky , ja pouzivam napriklad k-lite codec pack... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wooo Odesláno Červenec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2009 A u jiných věcí ti zvuk jede...MP3 atd?? Jinak - nainstalovat kodeky...v ničem jiném nemůže být problém...pokud ti tedy u jiných věcí zvuk jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duxt
Mám takový problém, když poslouchám písničky které mám uložené v PC, tak mi hrajou normálně, ale když do mechaniky vložím dvd disk a chci ho přehrát, tak všechno funguje normálně až na zvuk který nejede... Předem děkuji za vaše rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.