Jump to content
  • 0

Používáte někdo MCEBrowser?

davidk
 Share

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0

no skusil bych jinou nebo novejsi verzi protoze to bude asi v tom mce browser jinak na xku to nepouzivam protoze mne media center na nem nejede ale na pc sem to zkousel a jelo to dobre tak nwm what is problem a nebo skus k xku pripojit narmalka klavesnici ja si ji pripojuju kdys nekomu pisu spravu pres live

• 0

Taky by mě to zajímalo. Vůbec se divím, že tak málo lidí zajíma možnost serfovat na TV v obyváku po netu..pokud člověk nemá HTPC, tak vlastně neexistuje možnost jak využít TV jako prohlížeč (každý nemá 2 PC a zrovna když je přítelkyně u PC a chci se jen na něco podívat tak by mi to bodlo, nebo když se chce člověk dívat na online TV,či přistupovat do archívu TV) - samozřejmě nemyslím způsob propojení PC-TV, chci mít způsob kdy budu mít PC vyplé a na XBOXU budu moci se dívat na net...

• 0

čau tak já to rozjel nastavil jsem oblibenou stranku v internet exploreru protoze media centrm pouziva defaultne jeho .. a jeste jsem musel dat default prohlizec IExplorer .. ale je to desne pomale ..mam teda xko pripojene wifi ale i tak je to hrozny odezva jako blazen.. jedou me jen oblibene nejde vkladat text :( asi to nikdy nebude ono je to jen demo pac pak bych klidne prodal pc kdyz bude xko plna podpora netu :D

edit: našel jsem zajimavej link http://www.anpark.com/MCEBrowser_FAQ.aspx

• 0

prave to testujem, ta ista chyba ako mate vy ... inak prvy krat robim s Media Centrom na Xku (prednedavnom som presiel na Win7-32bit) je to vcelku prdel, hlavne ked som na Xboxe spustil TV kartu (cez ktoru prave kukam na Xbox) a zacalo mi pustat rakusakov ale nevedel som z toho vyskocit tak som musel vypnut cele Xko :D

este k teme, je to myslim urcene zatial iba pre Vista 32-bit, takze 64-bitaci a 7ckari musia cakat :cry: inak je binec v podani html, javascriptu, css apod.

cakat budeme asi dlho http://thegreenbutton.com/forums/p/78771/392040.aspx nejedna sa totiz o ziadnu novinku

skoda ze MS neuvolni oficialny browser pre xbox ktory nevyzaduje Media Center (tym padom zapnuty PC) a rovno zo svojou keskou a multitaskingom (pocas hry zmacknes guide button a mrknes na web s nejakym postupom v hre)

• 0

skoda ze MS neuvolni oficialny browser pre xbox ktory nevyzaduje Media Center (tym padom zapnuty PC) a rovno zo svojou keskou a multitaskingom (pocas hry zmacknes guide button a mrknes na web s nejakym postupom v hre)

Myslím si že to neudělá z toho důvodu jako omezil používání externího HDD a flešky na 16 GB . Mohlo by se stát právě to o čem píše FoxLiveCZ : " pac pak bych klidne prodal pc kdyz bude xko plna podpora netu " . A MS přece potřebuje , aby se kupovaly i jeho programy na PC a ne jen na xbox .

• 0

no co zrovna tyka webu, dnes mas kopec notebookov, netbookov, tabletov, htpc, mobilov atd. co maju v sebe browser a nebezia na windows ... ale dost uvah, proste tam nieje a media centrum je zbytocne riesit (ked ti niekde musi tak ci tak bezat komp s media centrom) u mna to bolo cisto zo zvedavosti (xbox mam na monitore, komp vedla xboxu - prepnem z hdmi na dvi a mam komp)