Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Konzole z USA - rada

Hoogie

Otázka

Měl bych dotaz ohledně konzole koupené v USA. Minulé léto jsem si přivezl z USA konzoli XBOX 360 ve verzi Elite, počítal jsem s tím že budu vždycky potřebovat hry ve verzi určené pro americký trh - to není problém, ty mi posílá známej poštou, horší to je s napájením, musel jsem si pořídit konvertor napětí 110 na 220V, všechno funguje jak má akorát je ten konvertor dost hlučnej, existuje možnost koupit evropskej napájecí set a vyměnit ho za ten americkej? Přikládám obrázek štítku.

thum_279484a6c4c601a352.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

romeno neni tam napsano prvni rada xboxu 360 ??

takze pokud dobre chapu tak to neni pro nej kdyz si privezl ten xbox teprve pred rokem ne ?? nebo co by se stalo kdyby zapojil tendle ,,blbej,,zdroj na prvni xka do novejsiho xboxu ??

(neber to nejak spatne jen se ptam ;) )

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
romeno neni tam napsano prvni rada xboxu 360 ??

takze pokud dobre chapu tak to neni pro nej kdyz si privezl ten xbox teprve pred rokem ne ?? nebo co by se stalo kdyby zapojil tendle ,,blbej,,zdroj na prvni xka do novejsiho xboxu ??

(neber to nejak spatne jen se ptam ;) )

Jde to normalne zapojit...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu